Teruglink
Image default
Aanbiedingen

De verschillen in laptopland: welke laptop is geschikt voor welk gebruik?

De verschillen in laptopland: welke laptop is geschikt voor welk gebruik?

Veel mensen vinden het moeilijk om een laptop te vinden. Dit is te wijten aan het feit dat er veel verschillende soorten laptops beschikbaar zijn. Er zijn echter verschillende onderscheidingen in de laptopwereld. Omdat er ook tal van verschillende soorten laptops op de markt zijn: notebooks, ultrabooks, hybride laptops en medialaptops, is alles mogelijk.

Multimedialaptop

Laptops met geïntegreerde graphics kunnen een verscheidenheid aan formaten afspelen of weergeven, zoals video, muziek en foto’s. Bijna alle hedendaagse laptops vallen in deze categorie, maar u kunt bepaalde kenmerken kiezen om uw multimedia-laptop aan uw specifieke eisen aan te passen. Denk aan een HD-scherm met een beeldverhouding van 16:9 of 16:10 voor het bekijken van films.

Ultrabook

Deze laptops zijn bijzonder licht. Ze hebben een fantastische processor en zijn daarom ideaal voor mensen die zich vaak verplaatsen en langere tijd zonder netstroom moeten werken (zelfs meer dan 5 uur). Ultrabooks zijn duurder dan gewone laptops.

Gaming laptops

Gaming laptops zijn ideaal om zware videogames op te spelen of om intensieve toepassingen te draaien, zoals programma’s voor 3D rendering. Ze beschikken over hoge specificaties, maar ze zijn zwaar en daardoor minder geschikt voor onderweg. Gaming laptops zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo heb je gaming laptops met een scherm van 13 inch, maar ook laptops die beschikken over schermen van 15 of zelfs 17 inch!

BTO

BTO is gespecialiseerd in laptop montage, met name zelfbouw. Met BTO kunt u uw eigen laptop vanaf de grond opbouwen. Een laptop moet een gereedschap zijn dat u helpt het maximale uit uw werk te halen. U haalt alleen het maximale uit uw PC of Mac als u controle heeft over de processor, de schermgrootte en het gewicht van de laptop.

https://bto.eu/laptops/