Teruglink
Image default
Gezondheid

Dementie

Iedereen wil graag zo oud mogelijk worden maar er zijn ook een aantal zaken die we het liefst willen vermijden op onze oude dag. Dementie is zo’n zaak die mensen graag niet willen meemaken. Bij dementie wordt iemand niet alleen vergeetachtiger maar er ontstaan nog veel meer problemen. Zo gaat bij mensen met dementie het spreken en begrijpen minder waardoor mensen ook echt in het dagelijkse leven problemen gaan krijgen. Daarnaast hebben mensen met dementie ook last van het feit dat ze mensen en andere zaken niet meer herkennen. Dit is vaak het meest pijnlijke want het komt af en toe zelfs voor dat iemand zijn eigen (klein) kinderen niet meer herkent. Naar de oorzaak van dementie is in de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan. Hoewel behalve ouderdom de echte oorzaak van dementie nog steeds niet achterhaald is zijn er wel anderen zaken aan het licht gekomen.

Zo hebben onderzoekers van de University of Oxford ontdekt dat mensen met geheugenklachten of andere cognitieve functies gebaat zijn bij een hoge dosis vitamine B omdat dit namelijk de afbraak van grijze stof in de hersenen tegengaat. Er moet hierbij gezegd worden dat mensen nog niet daadwerkelijk dement moeten zijn, het gaat hier meer om het voorstadium van dementie. Dit zijn toch waardevolle onderzoeksresultaten.

Wilt u dus  uw goede geheugen behouden dan is het belangrijk dat u voldoende vitamine b binnenkrijgt. Natuurlijk lukt het ons niet altijd om door middel van onze voeding voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Gelukkig kun je ook door middel van voedingssupplementen de benodigde vitamines en mineralen binnenkrijgen. Bij een webwinkel zoals topvitamins.nl kunt u eenvoudig en goedkoop uw vitaminessupplementen zoals vitamine, topvitamins en andere veelvoorkomende supplementen bestellen. Bij deze webwinkel is ook de regeling dat als u voor tien uur in de avond bestelt dat u de producten de volgende werkdag al in huis hebt

Voor meer informatie : http://www.topvitamins.nl/