Teruglink
Image default
Dienstverlening

Een zoektocht naar een opslagruimte Rotterdam

Ik zoek een opslagruimte Rotterdam. Ik ben klaar ben alle zooi en spullen die overal maar slingeren. Sommige mensen zeggen: je moet het opruimen. Sommige vinden dat ik het moet weggooien. Toch kan ik niet zomaar afstand doen van alle spullen die ik bezit. En dit zijn er nogal wat. Het gaat om spullen van vroeger, oud speelgoed dat ik had bijvoorbeeld, of prullaria van allerlei vakanties. Het is zonde om dit weg te doen, toch weet ik niet goed wat ik daarbij moet gaan doen. Het is lastig om een beslissing te maken en alles weg te doen. Daarom besloot ik het voor nu te stallen.

Opslagruimte Rotterdam; al mijn spullen

Ik vind het belangrijk dat ruimte in Rotterdam ligt. Dit omdat ik het ook wil kunnen bereiken met de fiets. Misschien komen er wel momenten dat ik ineens spullen moet ophalen en ik heb niet altijd een auto tot mijn beschikking. Daarom kwam ik uit bij Opslagmarkt. Dit bedrijf had een perfecte vestiging in Rotterdam, niet ver van mij vandaan. Ik heb ze gevonden via het internet en op die manier ook contact opgezocht. Eigenlijk is het best makkelijk. Je kunt online ruimtes huren en de sleutel ophalen. Ik wist uiteraard al lang waar de locatie was en dat maakte alles nog veel makkelijker. Mijn spullen konden hier makkelijk in opgeslagen worden. Wat natuurlijk ook altijd belangrijk is, is de prijs van zoiets. Het is fijn om te weten dat deze ruimtes totaal niet duur zijn. Ik zit persoonlijk in een beginners positie op het gebied van werk en ik woon alleen. Ik ben echt niet ontzettend rijk, maar deze ruimtes zijn ook voor deze doelgroep.

Reactie op Opslagmarkt

Uiteindelijk ben ik een maand verder. Ik heb wel besloten dat ik een keuze moet gaan maken over mijn spullen. Wil ik ze houden of wil ik ze weg doen. Het is uiteraard niet handig om te veel te betalen voor een ruimte. Al helemaal niet als je uiteindelijk de spullen toch weggooit. Inmiddels heb ik het gehalveerd en kon ik naar een kleinere ruimte voor de volgende maand. Zeker een aanrader die Opslagmarkt.

Voor meer informatie :