Teruglink
Image default
Aanbiedingen

'Hoe je printjes stijlvol kan combineren in kinderkleding'

Hey ouders, zijn jullie op zoek naar manieren om de garderobe van jullie kinderen op te vrolijken? Printjes zijn de perfecte manier om dit te doen! Ze voegen karakter en kleur toe aan een outfit en maken het speciaal. Echter weten wij als ouders dat het gewaagd is om prints te gaan combineren zonder dat het al snel een rommeltje wordt. Geen zorgen, wij hebben de ultieme tips voor het stylen van prints in kinderkleding. Het maakt niet uit of het gaat om een funky polkadot of een schattige bloemenprint, onze tips zorgen ervoor dat de outfit van jullie mini-me er altijd trendy uitziet.

 

Tip 1: Vermijd te veel prints

Het is verleidelijk om verschillende prints bij elkaar aan te trekken, dit kan alleen al snel teveel worden. Het belangrijkste is om te kiezen voor een statement piece, zoals bijvoorbeeld een polkadot bloesje. Probeer de rest van de outfit simpel te houden zodat de focus blijft op het leuke printje. Dit betekent dat je bijvoorbeeld kan gaan voor een denim broek met een bloesje met print, of een leuke rok met een effen shirtje.

 

Tip 2: Combineer groot met klein

Als je printjes wilt combineren, is het een goede vuistregel om groot met klein te matchen. Bijvoorbeeld een shirtje met een groot bloemenpatroon met een rokje met een kleine polkadot print. Op deze manier zal de outfit er evenwichtig en stijlvol uitzien.

 

Tip 3: Mix verschillende patronen

Het kan ook leuk zijn om verschillende prints te mixen. Gebruik de regel van groot met klein als uitgangspunt en ga dan aan de slag. Het is belangrijk om samenhang te creëren binnen de outfit, zodat de verschillende prints elkaar aanvullen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de kleuren van de prints een gemeenschappelijke noemer hebben, zoals bijvoorbeeld zwart en wit.

 

Tip 4: Speel met kleur

Printjes kunnen vaak een boost geven aan kleur. Het is leuk om de outfit te versterken met felle kleuren om de aandacht te vestigen op het printje. Bijvoorbeeld, als je kind een broekje van een bloemenprint draagt in verschillende tinten groen, kun je de outfit afmaken met een felgekleurd shirtje om het groen te doen uitkomen. Shop kleding in leuke kleuren bij 4President!