Teruglink
Image default
Vakantie

Lekker op vakantie in Zuid Frankrijk

Zoek je naar een heerlijke camping voor je vakantie in ZuidFrankrijk? Wil je het liefst op een kindvriendelijke camping zitten waar de kids alle ruimte hebben om heerlijk te kunnen spelen? Pas dan komen jullie als ouders helemaal tot rust!

In Domaine Saint Esselin kun je echt genieten van je vakantie in Zuid Frankrijk. Onze kindvriendelijke glamping in zuid frankrijk heeft een zwembad en een wellness tuin. Je slaapt in een luxe, volledig ingerichte safaritent die van alle gemakken is voorzien! Een keuken, een eigen toilet en zelfs een ligbad zijn aanwezig. Slapen doe je op een gewoon bed met een matras. Wachten op een beschikbare wasbak om te kunnen afwassen tijdens ‘spitsuur’ is veleden tijd, want in de safaritent staat ook nog eens een vaatwasser.

Domaine Saint Esselin is een kleinschalige, kindvriendelijke camping in Zuid Frankrijk gelegen in de Pyreneeën. Vanaf onze kleinschalige camping in de Franse Pyreneeën kun je zo de bossen in wandelen. Ideaal voor gezinnen die van natuur en avontuur houden, maar ook zeker voor gasten die op zoek zijn naar een fijne (wandel) vakantie in de Franse Pyreneeën

 

Voor meer informatie : https://www.domainesaintesselin.eu/glamping/vakantie-zuid-frankrijk

Gerelateerde artikelen

Camperen maar dan met luxe

Een kasteel huren in de Ardennen zal zorgen voor een mooie vakantie