Teruglink
Image default
Aanbiedingen

Loopbaanbegeleiding

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt persoonlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, hartstocht , talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de passende betrekking te vinden? Wat is mijn capitulatie? Hoe benut ik mijn eigenschappen optimaal. Een weerwoord op deze vraag ontvangt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, zelfstandigen en carrièremannen- en mevrouwen.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

 

Ambt test

Indien u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, passie, kwaliteiten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de goede functie voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de ideale kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft betreffende uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Waarom loopbaanbegeleiding?

 

is erop gericht om u te helpen bij bewerkingen in uw leven. Heeft u moeite met bewerkingen in uw job of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw job- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raadgeving. Dat raad accompagneert u bij het vinden van een antwoord op uw vraag. Kortom, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: goedkoop met jobcheques, een traject bezorgt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

Cheque besteld; hoe nu verder?

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Wat als mijn jobcheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw jobcheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld vanzelf teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

 Wat als ik mijn arbeid cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de jobcheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Indien u geen recht op heeft, dan ontvangt u een mail of brief met de reden waarom uw verzoekschrift is geweigerd. Wenst u extra info? Neem dan contact op met een van onze vestigingen om een afspraak te maken voor kosteloos startgesprek.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan bekomt u (binnen 14 dagen) uw jobcheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoet.

Heeft u er wel recht op? Dan krijgt u van de firma Edenred een overschrijvingsformulier voor € 40,- via uw mail of post.

Stap artikelen. VDAB controleert of u recht heeft op loopbaancheques.

Hoe zien jobcheques eruit?

Geldigheidsdatum. Dit is de datum waarvoor het eerste geregistreerde gesprek moet plaatsvinden. Als u te lang wacht (langer dan 3 maanden) en de geldigheidsdatum verstrijkt, wordt het individueel bijdrage automatisch terugbetaald. U blijft recht op Loopbaanbegeleiding houden. Weer uw loopbaancheques aanvragen? Dat is mogelijk.

Jobcheques

Met de loopbaancheques bekomt u profijtige loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u samen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens ontvangt u inzicht in uw positie op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw taak- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor loopbaancheques

  1. U woont in Vlaanderen.
  2. U bent ondergrens voorwerpen jaar (deeltijds of voltijds) aan het ambt mits arbeider of zelfstandige.
  3. U heeft de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Zie of u in aanmerking komt op de website

Voor meer informatie : http://ucareloopbaanbegeleiding.be/2015/11/vroeg-opstaan-en-topfit-zijn-geen-wallen-onder-uw-ogen-10-tips/