Teruglink
Image default
Banen en opleidingen

SEH verpleegkundige (fulltime)

Wat ga je doen

Als verpleegkundige op de eerste hulp ben je verantwoordelijk voor de spoedeisende hulp van patiënten op de eerste hulp. Meestal bent u het eerste aanspreekpunt voor patiënten bij wie geen diagnose is gesteld. U heeft te maken met patiënten met een divergent syndroom. Locatie AMC is een traumacentrum niveau 1 en speelt een belangrijke rol bij de zorg voor (acuut) zieke kinderen. Soms rechtstreeks vanuit Amsterdam, soms zelfs verder. Als academisch centrum met 2 locaties spelen wij een belangrijke rol in de zorg voor acute patiënten in de regio.

U ‘accepteert’ patiënten, bent verantwoordelijk voor de classificatie en speelt een belangrijke rol bij de diagnose en behandeling van patiënten. Ook geef je patiënten de nodige informatie over diagnose, behandeling en ziekenhuisopname.

Werken op onze eerste hulp betekent teamwork; u en uw team (bestaande uit andere (SEH) verpleegkundigen, (SEH) artsen en andere disciplines) zorgen voor de zorg voor patiënten. Samen zorg je ervoor dat de kwaliteit van de zorg hoog blijft in de vaak complexe situaties waarin ieders mening belangrijk is. Patiënten vertrouwen op uw expertise en tact om hen zoveel mogelijk te begeleiden en behandelen.

Wat we van je verwachten

Het HBO-V-diploma of verpleegkundigen met een diploma spoedeisende zorg zijn vanzelfsprekend. Het is het beste dat je ook minimaal 2 jaar ervaring hebt. Gezien het grote aantal van onze patiënten is het noodzakelijk om vervolgopleidingen te geven in traumazorg en zorg voor zieke kinderen. Omdat je gaat werken in een academisch ziekenhuis voor eerstelijns verpleging, hopen we dat je een innovatieve en educatieve instelling krijgt.

Net als uw collega’s hecht u veel belang aan het onderhouden van een goede sfeer en relaties. Naast hard werken doen we ook graag leuke dingen met elkaar buiten het werk (etentje, barquizzen etc.). Als samenwerking en servicegerichtheid uw twee kernwaarden zijn, dan voelt u zich thuis op onze afdeling.

Waar ga je werken

AMC is een traumacentrum op het eerste niveau en heeft met veel ziekenhuizen in de regio een traumazorgnetwerk “TraumaNet AMC” gevormd. De afdeling Traumatologie is verantwoordelijk voor een multidisciplinaire opvang en behandelt patiënten met ernstig en / of meervoudig letsel. Daarnaast werden ook patiënten uit heel Nederland doorverwezen naar het AMC voor second opinion en tertiaire (neurologische) traumazorg.

Onze visie is om in de toekomst nauwer samen te werken met collega’s van de spoedeisende hulp waar VUmc gevestigd is, om zo een meer beslissende (academische) rol te spelen bij de hulpdiensten in onze regio. We hebben gezorgd voor een inspirerende nieuwe meldkamer (zie video), die aandacht besteedt aan veiligheid, overzicht, adequate behandelkamers en een positieve werksfeer. Alle 35 behandelkamers (inclusief traumaruimte en shockkamer) zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en kunnen voor alle soorten patiënten zorgen.

Er is een hecht team van experts en de werk- en studeersfeer is prettig. Evidence-based practice maakt deel uit van onze filosofie, waarin ook onderwijs kan worden gegeven. Ook worden regelmatig nieuwe trainingen ontwikkeld om ondersteuning te bieden voor de actuele situatie en veel trainingsmogelijkheden te bieden. Daartoe voorzien we een trainingsruimte voor multidisciplinaire teamtraining.

Met meer dan 50 verpleegkundigen op de spoedeisende hulp en veel (SEH) artsen en andere collega’s staat een grote groep collega’s altijd voor je klaar.

Wat we je bieden

Wij bieden u voldoende kansen voor ontwikkeling, verdieping en verbreding, bijscholing en doorgroeimogelijkheden! Werken bij het UMC in Amsterdam betekent werken in een bevlogen professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert.

  • Salaris is op basis van 36 uur (9A CAO UMC per maand) tussen 3.196 euro en 3.922 euro per maand
  • Het salaris is exclusief onregelmatige ploegentoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Ten eerste zorgen we voor een arbeidsovereenkomst van 12 maanden, en als de prestatie goed is, wordt verwacht dat deze permanent wordt aangenomen.
  • Naast goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn er ook parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.
  • Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. Het UMC Amsterdam droeg een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en evenementen.
  • Samen met ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot trainingen in onze online leeromgeving GoodHabitz.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zorg-voor.html