Teruglink
Image default
Beauty en verzorging

Behandeling voor je huid

Een gezonde huid is een goede basis voor een mooie huid. Wij verzorgen uw huid met de beste en meest effectieve producten. Dit betekent ook dat je al vanaf de eerste behandeling merkt dat je huid gezonder wordt. Een gezonde talglaag beschermt de opperhuid tegen uitdroging en uitdroging. Een gemiddelde hydrolipidenfilm bovenop de stoom voorkomt ook schade door UV-straling aan collageenvezels in ons lichaam. De elasticiteit van onze gezichts tissues wordt gehandhaafd door hyaluronzuur dat de smering tussen collageenvezels ondersteunt en zorgt voor superieure vochtretentie in onze cellen tijdens verouderingsprocessen. Huidkliniek Amersfoort vraagt ​​niet meer en niet minder dan het beste voor uw huid. De behandelingen in onze kliniek zijn van een zeer hoog niveau doordat wij onze producten niet verdunnen met water. De meeste andere klinieken verdunnen producten vaak met kraanwater en bewaren ze onder twijfelachtige omstandigheden in grote containers, zodat de meeste producten lange tijd onrein en ongekoeld blijven. De veiligheid van uw huid is onze topprioriteit. Onze apparaten meten en regelen nauwkeurig de temperatuur en druk tijdens behandelingen, zodat ze worden toegepast zoals voorgeschreven door dermatologen wereldwijd.

Service van topkwaliteit

De medewerkers van Huidkliniek Amersfoort zijn professioneel opgeleid om u professionele zorg van topkwaliteit te bieden, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw behandeling correct wordt uitgevoerd door iemand die weet wat ze doen. Er is geen kans op infectie tijdens een behandeling in onze kliniek omdat we ons strikt houden aan de hygiënenormen. Onze kliniek is uitgerust met de meest moderne en bewezen behandelapparatuur om onze klanten te allen tijde de hoogste kwaliteit in behandelingen en resultaten te kunnen bieden. Acne behandelingen en laserbehandelingen zijn enkele van de diensten die wij aanbieden. U zult zeker vinden wat u nodig heeft met het brede scala aan anti-verouderingsbehandelingen en andere diensten die wij bieden. Onze medewerkers hebben een gedegen opleiding genoten en volgen jaarlijks tal van seminars om hun vakkennis en vaardigheden op peil te houden.

Gegarandeerde huidtherapieën en uitstekende service

Huidverzorging is een serieuze zaak. Fijn om te weten dat u van ons een uitstekende service kunt verwachten. We elimineren acne en verbeteren uw huid. We garanderen dat u precies krijgt wat het beste bij uw huid past, omdat onze behandelingen zijn afgestemd op uw individuele behoeften en voorkeuren. We zijn altijd beschikbaar voor vragen of feedback. We zijn er klaar voor, hoe complex het ook is. We verzekeren u dat we u zullen helpen met elk huidprobleem.