Teruglink
Image default
Aanbiedingen

De leukste waterpret activiteiten voor in de zomer

De leukste waterpret activiteiten voor in de zomer

De zon staat weer vol bovenaan in de lucht en straalt fijne warmte neer op onze planeet. Het wordt de laatste jaren steeds warmer in Nederland. Daarom is het belangrijk om in de zomer niet te veel in de zon te zitten, zoek de schaduw op! En let er goed op dat je jezelf goed insmeert. Dat laatste is heel belangrijk, zonder dat je jezelf insmeert kun je namelijk makkelijk verbranden in de hete zomerse zon. De zon straalt namelijk uv straling uit, hierdoor wordt je lekker bruin maar het kan ook de oorzaak zijn van huidkanker. Smeer je daarom altijd goed in, ook wanneer je gaat zwemmen. Juist dan is het namelijk belangrijk om goed ingesmeerd te zijn. Wanneer dat niet zo is kun je in het water heel snel verbranden. Water en zon zijn de perfecte combi voor verbranden namelijk, ook al klinkt dat misschien gek omdat water afkoelend werkt. Maar weinig mensen weten dat verbranden wordt veroorzaakt door UV licht. Maar voor nu even genoeg over de risico’s van de zon. Smeer je goed in en er kan niks gebeuren! We vertellen je in deze blog over leuke activiteiten voor aankomende zomer. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!    

 

Waterpistolen 

Je kunt je vast nog wel herinneren dat je als kind in de achtertuin achter je broertje, zusje of vriendjes/vriendinnetjes aan zat met een waterpistool. Toen had je waarschijnlijk de tijd van je leven. Veel mensen vinden het leven een beetje saai worden naarmate ze ouder worden, vaak komt dit doordat zij stoppen met dit soort dingen. Er wordt dan gezegd dat het niet maatschappelijk geaccepteerd is om op je dertigste nog achter je vrienden aan te rennen met een waterpistool, maar het is nog wel heel leuk. We willen je daarom als tip meegeven voor aankomende zomer om lekker te doen waar je echt plezier uithaalt, ook als sommige mensen daar misschien raar van opkijken. 

 

Surfen

De leukste activiteit voor in de zomer moet wel golfsurfen zijn. Je bent lekker buiten in het water en in de zon. Beter kan niet! Het is wel belangrijk dat je de juiste spullen hebt zoals een goede bikini. Ben jij nog op zoek naar een bikini voor aankomende zomer? Kijk dan eens op de site van Ibizamode. Een bikini set kopen doe je bij Ibizamode! Aarzel niet en bekijk nu hun aanbod.

 

https://www.ibizamode.nl/