Teruglink
Image default
Dienstverlening

Cadeau afscheid collega

Bij Jilster hebben ze hele originele afscheidscadeau’s waaronder voor afscheid collega.Volgende maand heb ik daar namelijk een afscheid van en we willen haar, als collega’s, niet met lege handen naar huis laten gaan. De collega welke weg gaat, gaat weg omdat zij bij een ander bedrijf aan het werk gaat, natuurlijk vinden we dit jammer, maar we gunnen haar wel het allerbeste. Ze heeft zich altijd van haar beste kant laten zien en was altijd heel behulpzaam. Ze legde altijd alles uit, wat je niet begreep en was altijd heel vrolijk. Iemand die we heel erg gaan missen dus. Maar ook iemand die je niet met lege handen weg wilt laten gaan. Maar het afscheid collega kan niet met een kaartje, nee, het moet zeker iets speciaals worden. Daarom zijn we gaan zoeken via internet en kwamen uit bij Jilster. Wil je weten wat het afscheidscadeau was? Lees dan deze blog!

Afscheid collega

Om een leuk cadeau te vinden ben ik gaan Googelen op afscheid collega. Ik kwam allerlei verschillende websites tegen, welke stuk voor stuk ideeën omhoog deden komen. Maar geen van de ideeën was het. Totdat ik terecht kwam op jilster.nl. Dit bedrijf is super! Ze zijn heel origineel en hebben niet alleen ideeën voor afscheid collega, maar ook voor afscheid groep 8 en verjaardagscadeau’s. Super leuk dus! Het idee van Jilster voor afscheid collega, is het ontwerpen van een eigen magazine / tijdschrift. Elke collega, vriend, klant kan dan een eigen pagina ontwerpen en kan deze dan opsturen naar de eindverantwoordelijke.  Deze plaatst dan alles aan elkaar en kan de bestelling afronden om de magazine te laten bezorgen. Super tof idee! Al zeg ik het zelf!

Aanbevelen?

Ik zou Jilster zeker aanbevelen als het gaat om originele afscheidscadeau’s. De ideeën zijn naast origineel, niet duur, grappig, leuk en brengt een onvergetelijke herinnering met zich mee, voor de ontvangen. Kijk eens op jilster.nl voor meer informatie over afscheidscadeau’s.

Voor meer informatie :