Teruglink
Image default
Zakelijk

De juiste VW-onderdelen om je oldtimer in perfecte staat te houden

In een oude Volkswagen Kever rijden is één, maar de juiste onderdelen vinden om deze nostalgische auto in perfecte staat te houden is twee. Paruzzi Classic VW Supplies helpt je een handje als dé onderdelenleverancier voor de VW Kever en andere luchtgekoelde Volkswagens. Met meer dan 6.000 Volkswagen onderdelen in het magazijn, vind je altijd wat je nodig hebt. Paruzzi levert vanuit de overzichtelijke online shop door heel Europa.

Officieel partnership met Volkswagen Classic Parts

Paruzzi is sinds 1989 actief en heeft zich ontwikkeld tot de toonaangevende leverancier van allerhande onderdelen van klassieke Volkswagens. Paruzzi heeft een officieel partnerschip met Volkswagen Classic Parts, zodat je ook originele onderdelen van oude VW’s uit de Classic-magazijnen in Duitsland online kunt bestellen. Je vindt eenvoudig het juiste onderdeel op Paruzzi.com door te zoeken op het originele Volkswagennummer, de Engelse of Duitse omschrijving of de subgroep te bekijken. Zowel garagebedrijven als particuliere doe-het-zelvers behoren tot de vaste klantenkring van Paruzzi.

Juiste motornummer van Kever motor doorgeven

Paruzzi heeft een divers aanbod aan Kever motoren, online te vinden onder de onderdelengroep Motor. Bij onderhoudswerkzaamheden of reparatie van een VW motor is het belangrijk te weten welke motor er achterin is geplaatst. Het kan zijn dat een originele motor ooit is vervangen door een andere motor met dezelfde of een grotere cilinderinhoud en ander bouwjaar. Bij onderdelenverzoeken is het daarom van belang het motornummer te vermelden. Wil je meer informatie over het assortiment van Paruzzi of heb je vragen over je bestelling? Bel dan naar +31(0)113 – 503 555 of stuur een e-mail. Je bent ook welkom op ons kantoor aan de Kreeft 16 in Yerseke.

 

Voor meer informatie : https://www.paruzzi.com/