Teruglink
Image default
Bedrijven

de UGG geschiedenis

In deze artikelen serie wordt de geschiedenis van UGG Australia beschreven. Iedereen kent inmiddels de befaamde schapenvacht UGGs laarzen en UGGs schoenen, en veel meer beschikbaar van UGGs online. In de vorige artikelen werd beschreven hoe het van origine uit Australïe afkomstige kledingmerk UGG razend populair werd in de surf gemeenschap van California en hoe de UGG movement zich uitspreide naar de oostkust.

Als de New Yorkse modeliefhebbers je merk opmerken, kan de rest van de wereld niet lang achterblijven. De wijdverspreide liefde voor UGG vond haar weg naar Europa in het midden van de jaren tweeduizend, samen met de trend van stijlvolle, casual kleding en de vraag naar casual mode van de allerbeste kwaliteit.

Je zag steeds vaker mensen met UGG-laarzen en -schoenen rondlopen in Londen, Parijs en Amsterdam. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag bij de fans, opende UGG flagshipwinkels in het VK en een bijkomende winkel in Moskou. Naarmate de liefde zich verder naar het oosten verspreidde, gingen er conceptwinkels open in Peking, Shanghai en Tokio. UGG Australia is nu een internationaal merk dat bij iedereen geliefd is. Die liefde is het resultaat van de magische combinatie van de verbazingwekkende functionele voordelen van sheepskin en het intens gelukzalige gevoel dat je krijgt wanneer je de schoenen aantrekt. Je voelt je gewoon beter als je UGG-laarzen en schoenen draagt.

In 2011 keert UGG terug naar waar het allemaal begon en richt het zijn aandacht op de actieve mannen die het merk tot leven brachten, met nieuwe modellen waardoor ook die mannen opnieuw dol kunnen worden op het merk. Samen met Super Bowl-kampioen en NFL MVP Tom Brady zal UGG nog meer mannen uitnodigen om een graantje mee te pikken van de liefde die zo welbekend is in de rest van de wereld. UGG zal ook zijn intrede doen in de wereld van high fashion met UGG Collection.

Voor meer informatie : http://www.uggaustralia.nl/