Teruglink
Image default
Auto’s en Motoren

Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage

De meest succesvolle rijschool in Alkmaar is Autorijschool Jansen. Dat kunnen wij gerust zeggen dankzij dertig jaar aan ervaring en een succesformule in het autorijlessen. Wij zien dit terug in de tevreden kandidaten en het hoge slagingspercentage. 

Je kunt ook alvast beginnen met lessen als je de theorie nog niet hebt, dan heb je alvast de grondbeginselen onder de knie en zodra je de theorie hebt gehaald vragen we het examen aan en gaan we er aan werken dat je klaar bent voor het examen.

Denkt  je erover om in de buurt van Alkmaar rijlessen te nemen?

De beste rijscholen van Alkmaar kunnen niet op tegen de aanbiedingen van Autorijschool Jansen. Dankzij ons Easy Start Pakket, met een volledig lespakket van 28 rijlessen tegen het laagste tarief van Nederland, is jouw keuze uit de rijscholen al snel gemaakt. Wij beschikken over kundige instructeurs met meer dan dertig jaar ervaring als rijschool. 

Je rijbewijs halen in Alkmaar doet u bij Autorijschool Jansen

Neem eens een proef rijles in Alkmaar bij Autorijschool Jansen, om zo kennis te maken met de ervaren sfeer binnen de rijschool. Onze prachtige auto’s staan startklaar op jou te wachten om een oriëntatieles te beginnen. Dat is prettig om kennis te maken met Autorijschool Jansen en de manier van lessen. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag op een verantwoorde manier deel te nemen aan het verkeer.

Telefoonnummer: 072-5206769

e-mail: info@autorijschool-jansen.nl

Voor meer informatie : http://www.autorijschool-jansen.nl/