Teruglink
Image default
Aanbiedingen

Dit is hoe jij straks kunt spelen met je kat!

Dit is hoe jij straks kunt spelen met je kat!

Waar de hondeneigenaren over het algemeen de baasjes van de katten willen uitlachen omdat zij niet kunnen spelen met hun huisdier, biedt dit blog een passende oplossing. Het is namelijk wel degelijk mogelijk om met je kat te spelen. Natuurlijk biedt een kat geen kwispelende staart en een natte tong uit zijn bek, maar dit betekent niet dat de kat niet met zijn baasje wil spelen. Je moet enkel even weten hoe het spelen met een kat het beste in zijn werk gaat. Om je dit bij te brengen, hebben we dit blog geschreven. Lees vooral gauw door als je binnenkort wilt spelen met jouw kat!

Kies het goede moment

Als iets belangrijk is tijdens het spelen met een kat is het wel het kiezen van het juiste moment. Veel mensen kiezen zelf het moment uit om te gaan spelen met hun kat, maar dat is juist niet de bedoeling. Jouw kat zal prima uit zichzelf aan gaan geven wanneer deze hiervoor in de stemming is. Wanneer deze net even wat drukker is of wat sneller beweegt, kun je eens proberen om een balletje weg te gooien of om je kat wat te kietelen. De kans is nu erg groot dat jouw kat het spelletje aangaat!

Pas wel op!

We willen je er wel op wijzen dat je altijd moet oppassen met het spelen met een kat. Doordat katten redelijk onvoorspelbaar zijn en dus geen kwispelende staart en een lange tong uit hun bek hebben, weten we niet altijd even zeker of een kat zin heeft om te spelen. Doe aan het begin dus vooral voorzichtig. Je kunt overigens ook altijd een kattenkrabpaal aanschaffen. Zo kan jouw kat zijn energie kwijt zonder dat jij in de buurt hoeft te komen!

https://www.krabpaal.nl/krabpalen/