Teruglink
Image default
Bedrijven

Wil je een nieuwe keuken? De nieuwste woon trends van 2022 vind je Hier!

In 2022 zijn er weer een aantal woontrends die je niet mag missen. Zo wordt er veel geïnvesteerd in eco-vriendelijke materialen en kleuren, en blijven de industriële woonstijlen populair. Ook in keukens zien we verschillende nieuwe trends. Ben je benieuwd welke? Lees dan snel verder!

De woon trends van de keuken in 2022:

Naast de populaire neutrale kleuren, zien we ook steeds meer aandacht voor warme en gemêleerde tinten. Denk aan terracotta, oker en mosterdgeel. Wat materialen betreft wordt er steeds meer gebruik gemaakt van natuurlijke en eco-vriendelijke materialen, zoals hout, steen en aardewerk. Zo is een keukenblad marmer ook erg populair. Qua details wordt de keuken steeds meer gezien als een woondetail en er wordt dus ook steeds meer aandacht besteed aan de afwerking. Zo zien we veel mooie handgemaakte tegels en unieke hardware.

Als je op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe keuken, kijk dan eens op de website van Keuken trends. Hier vind je alle woontrends van 2022 samengevat, zodat je makkelijk kunt beslissen welke stijl bij jou past! Heb je een stijl gevonden en wil je graag een keuken plaatsen? Neem dan een kijkje op de website van Tebar.

De woon trends van de woonkamer in 2022:

In de woonkamer zien we ook verschillende nieuwe woontrends. Een belangrijke trend is het gebruik van meer natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Ook wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van groene planten en bloemen om de woonkamer een natuurlijke sfeer te geven.

Een andere woontrend die we in de woonkamer zien, is het gebruik van lichte kleuren. Naast de populaire neutrale tinten, zien we ook steeds vaker lichtblauw en grijs. Deze kleuren geven de woonkamer een rustige en serene sfeer.

Als je op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe woonkamer, kijk dan eens op de website van Woonkamer trends. Hier vind je alle woontrends van 2022 samengevat, zodat je makkelijk kunt beslissen welke stijl bij jou past!