Teruglink
Image default
Auto’s en Motoren

Een Baja-pakket en losse Kever onderdelen schaf je aan via Paruzzi

Je eigen Baja Kever wat denk je ervan? Op paruzzi.com kun je nu een compleet Baja-pakket bestellen. Dit bevat: een afwerkdeel voor de neus, een afwerkdeel voor de motor, voor- en achterspatborden en een kofferklep. Dit is de basis, daarnaast zijn nog allerlei accessoires leverbaar. Ingewikkeld is het niet je Kever ombouwen tot Baja. Een tip: vervang de kofferklep veren door gasgevulde kofferklep veren. Deze zijn iets lichter, net als de Baja kofferklep zelf. De koplamppotten van het originele voorspatbord kun je gewoon monteren op het Baja voorspatbord. De sportieve Baja Kever dankt zijn naam aan de Baja woestijn in Mexico. Speciaal voor de Baja 1000 races werden Kevers omgebouwd zodat ze goed wendbaar waren in het woestijnzand. Het ombouwproces bestond uit het zoveel mogelijk weghalen van de neus en de achterkant van de auto en het verkorten / weghalen van de spatborden. De Kever kreeg zo meer bodemvrijheid waardoor hij moeiteloos zandduinen op kon rijden. De kale Kever werd nog wel een beetje gepimpt met een lichtgewicht polyester voor- en achterkant en eventueel met polyester spatborden.

Vind technische informatie

Wil je jouw Kever restaureren en heb je daar onderdelen voor nodig? Neem snel een kijkje in de webshop paruzzi.com. Alle parts zijn onderverdeeld in rubrieken en sub-rubrieken. Ga je iets in de motor vervangen, ga dan naar ‘1: Motor’. Deze categorie is vervolgens onderverdeeld in onder meer:

-motorbevestigingsdelen;

-waterkoeling;

-benzinepompen en benzineleidingen;

-oliekoelers en olieslangen;

-krukassen, drijvers en lagers.

Door deze opzet heb je waarschijnlijk snel dat ene onderdeel gevonden dat je zoekt. Naast parts voor alle typen classic Volkswagen kun je op Paruzzi ook terecht voor technische informatie, handleidingen en toffe hebbedingetjes. Van het laatste een paar voorbeelden. Misschien zit er iets bij om jezelf cadeau te doen of een vriend mee te verrassen. Een sleutelhanger, lithografie, uithangbord, schort, servies, BBQ-toolpakket, flessenopener, ijskrabber, lichtsnoer, onderzetters, pet, picknickdeken, schoudertas, servetten, wandklok en etui. Vanzelfsprekend zijn alle deze spullen voorzien van leuke VW-afbeeldingen.

Voor meer informatie : https://www.paruzzi.com/nl