Teruglink
Image default
Mode en Kleding

Een reisje maken, wat neem jij mee?

Een reisje maken, wat neem jij mee?

Iedereen heeft zijn eigen prioriteiten als het gaat om spullen die meegenomen worden op reis. Het is handig om eens met andere te bespreken wat je meeneemt. Je zult zien dat jij dingen vergeet die eigenlijk best handig zijn. Of jij denkt ergens niet aan en een ander wel. Dit kan andersom natuurlijk ook gelden.

 

Welke tas neem je mee?

De vraag die als eerst beantwoord moet worden natuurlijk is welke tas je meeneemt. De tas die mee gaat op reis is eigenlijk gewoon de basis. Afhankelijk daarvan weet je pas hoeveel ruimte je hebt en hoeveel je dus mee kan nemen. Er zijn mensen die en voorkeur geven aan een koffer, maar je hebt ook mensen die zeggen ik neem liever reistassen nee. Dit is puur je eigen voorkeur.

 

Een koffer kan bijvoorbeeld steviger zijn alleen een reistas die vouwt weer makkelijker en vormt zich makkelijker. Als je eraan denkt dat je bijvoorbeeld met de auto gaat dan is een reistas misschien fijner omdat het minder ruimte in beslag neemt. Een koffer is dan beter voor het vliegtuig omdat je dan iets steviger hebt en zeker weet dat er niet snel iets kapot gaat. 

 

Wat moet je nog meer mee?

Wij raden altijd aan om een extra tasje mee te nemen. Dit is het beste in een neutrale kleur en dan geen hele grote tas. Bijvoorbeeld een schoudertas dames zwart. Je gaat namelijk waarschijnlijk ook ergens op pad. Je doet dan een leuke outfit aan en dan loop je daar of met alles in je handen of een hele grote reistas voor alleen wat kleine spulletjes. Dan kun je gewoon beter een kleine tas meenemen.

 

Een schoudertas is dan heel handig omdat die klein zijn en altijd overal bijpassen. Zo heb je ook geen problemen met of het mooi of leuk gaat staan en je hebt ook nog iets om je spullen in te stoppen. Het is ook handig om een sleutelhouder mee te nemen op vakantie. Ook dit is voor kleine spullen heel handig om te hebben.

 

Op vakantie betrappen mensen zichzelf vaak dat ze chaotisch zijn. Het is daarom slim al maatregelen te treffen om zo min mogelijk chaotisch te worden. Je wilt niet gestrest zijn op vakantie, maar gewoon lekker genieten. Dit is een kleine accessoire die zoveel verschil kan maken op je vakantie. Het is zeker het proberen waard.