Teruglink
Image default
Mode en Kleding

Waarom twee goede bh’s meer dan voldoende is

Waarom twee goede bh’s meer dan voldoende is

 

Veel vrouwen vragen zich af hoeveel bh’s ze nu eigenlijk moeten hebben. Als we kijken naar het gemiddelde aantal bh’s wat een Nederlandse vrouw in de kast heeft liggen, dan ligt dit gemiddelde zo tussen de 2 en 5 bh’s uiteraard is dit een grove schatting en kan het best zijn dat er ook tal van meiden zijn die een stuk of 10 goedkope bh’s in de kast hebben liggen die ze praktisch nooit dragen. Wanneer je een willekeurige meid zal vragen, dan zal je al snel tot de ontdekking komen, dat er vaak van het aantal bh’s in de kast één en heel misschien twee worden gedragen. Logisch, want iedereen heeft zo z’n voorkeur. Het is dus prima om twee goede bh’s in je kast te hebben liggen, waarom vertellen we je hier.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

 

Het belangrijkste bij de aankoop van een bh, is dat je kiest voor kwaliteit en niet gaat voor en prijs. Uiteraard moet je de prijs wel in je achterhoofd nemen, maar is dit niet het belangrijkste. Je dient er immers toch de hele dag mee te lopen, dus dan is het wel zo fijn dat je bh ook goed zit. Dit geldt niet alleen voor een normale bh, maar ook voor een sport bh zonder beugel. Tijdens het sporten krijgen je borsten namelijk het nodige voor de kiezen. Door ze de juiste ondersteuning te bieden, krijg je er ook geen last van en kun jij je volledig focussen op wat voor jou belangrijk is en dat is presteren.

 

Je hebt altijd één favoriet

 

Hoe je het ook went of keert, je hebt altijd een favoriet. Dat is met alles zo. Kijk maar eens naar de schoenen welke je draagt of de broek of je tas. De kans dat je dit dus ook met een bh hebt is vrij groot. Daar hoef je je dus ook absoluut niet voor te schamen, want met jou zijn er nog tal van andere dames die exact hetzelfde hebben. Het enige wat wel belangrijk is, is dat je een bh in dezelfde cupmaat achter de hand hebt mocht je bh om wat voor reden dan ook kapot gaan. Alleen dat als is een reden waarom twee goede bh’s meer dan voldoende is om te kunnen ‘overleven’. Uiteraard is het wel zaak, dat wanneer die ene kapot is, je er direct weer één bijhaalt ter vervanging voor de ander, want je zit er niet op te wachten dat wanneer je last minute weg moet je bh ineens kapot gaat.