Teruglink
Image default
Electronica en Computers

Een vorm van IT recycling

Je kent het wel, ben je net lekker aan  het internetten op je telefoon en dan valt ineens je telefoon uit. Of je telefoon is constant erg warm en maakt een raar zoemend geluid. Dit zijn voortekenen dat het niet goed gaat met je telefoon. Is het tijd voor een nieuwe telefoon of voor  IT recycling? Je kunt allerlei problemen met je telefoon krijgen waardoor deze gerepareerd  moet worden. Bijvoorbeeld omdat de home knop niet meer werkt of omdat je geen geluid meer hebt. Een ander veelvoorkomend probleem wat ze vaak tegenkomen is een slechte accu van de telefoon of dat er zand of water in de telefoon is gekomen. Het zijn allemaal signalen dat een telefoon niet meer goed werkt waardoor een telefoon waarschijnlijk een reparatie  of IT recycling nodig heeft.

Wat kun je er tegen doen?

Bij  ons kan een telefoon worden gerepareerd tegen een lage prijs. Met een groot team van ervaren monteurs kan een reparatie snel worden uitgevoerd. Alle monteurs zijn bekend met IT recycling De snelheid waarmee ze de reparatie doen doet niks af aan de kwaliteit of vakkundigheid van de monteurs. Het grote voordeel voor jou? Jij zit niet langer dan strikt noodzakelijk zonder telefoon. En je telefoon doet het daarna weer als vanouds, zonder enig mankement. Dat is een groot voordeel van IT recycling

Veelvoorkomende reparaties

Veel voorkomende reparaties aan een telefoon zijn bijvoorbeeld dat een telefoon niet goed kan worden opgeladen, een zwart scherm of het touchscreen werkt niet meer naar behoren. IT recycling kan dat oplossen. Met welk probleem je ook naar ons komt, in de meeste gevallen kan de telefoon worden gerepareerd. Bij ons wordt een reparatie binnen 1 tot 2 dagen uitgevoerd. Zodra je telefoon weer helemaal werkend is en de IT recycling is klaar kun je jouw  telefoon ophalen bij ons of ze retourneren gratis de telefoon naar het door jouw opgegeven adres.