Teruglink
Image default
Electronica en Computers

Waar let je op bij de aanschaf van een bluetooth speaker

Waar let je op bij de aanschaf van een bluetooth speaker

Wil jij graag wat extra muziek in bijvoorbeeld je tuin? Dan is een speaker hier natuurlijk bij uitstek voor geschikt. Zo kun je kiezen voor een grote speaker, kleine speaker. Maar ook voor een speaker die werkt via bluetooth. Het voordeel daarvan is, is dat je geen kabel nodig hebt en dus overal in huis en achterhuis kunt luisteren naar je favoriete radiozender en artiest. Toch zijn er een aantal zaken die van belang zijn bij het aanschaffen van een goede bluetooth speaker. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het belangrijk is hoe ver het bereik is, maar ook de duur van de accu. Om ervoor te zorgen dat jij de Beste bluetooth speaker kunt aanschaffen, hebben we een aantal handige tips voor je.

 

Allereerst is het tijdens het zoeken naar een geschikte speaker van belang dat je weet hoeveel je er ongeveer voor zou willen uitgeven. Zo heb je goede bluetooth speaker van enkele tientallen euro, maar zijn ze er ook van honderden euro´s. Belangrijk is dus dat je een bepaald budget in je hoofd hebt. Houd er daarbij wel rekening mee dat je wel iets speling hebt. Je zult namelijk altijd zien dat je een geschikte speaker vindt die iets boven je budget ligt. Calculeer dus voor jezelf een marge in van zo’n 10 tot 15 procent. Zo weet je zeker dat je altijd goed zit.

 

De juiste specificaties

Wanneer je op zoek bent naar een speaker waarmee je af en toe in de tuin wat heerlijke lounge muziek mee kunt luisteren, dan zal je geen enorme box nodig hebben. Ben je op zoek naar een speaker waarmee je een volledig tent mee kunt platspelen, dan zal je waarschijnlijk al snel op een grote box uitkomen. Houd er dus ook rekening mee tijdens het vergelijken op 5top, dat je niet alleen kijkt naar de prijs van de speaker, maar ook rekening houdt met zaken zoals de locatie, accuduur en het bereik van de speaker.