Teruglink
Image default
Woning en Tuin

Expatverhuur Haarlem

Geïnteresseerd in Expatverhuur Haarlem? Wacht niet langer, neem vandaag nog contact op met Huis Verhuren Haarlem! Wij hebben ruime ervaring op de Haarlemse markt en weten precies hoe wij uw woning moeten aanbieden. Door onze actieve marketing komt uw woning bij de geschikte huurder in beeld! Naast expatverhuur kunt u ook bij ons terecht voor o.a. verhuur tijdens uw vakantie en kamerverhuur. 

Expatverhuur Haarlem: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden uitgezonden door een buitenlands bedrijf of ingehuurd door een bedrijf in Nederland. Het zijn hoogopgeleide werknemers die een hoog inkomen genieten. Hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Expats wonen vaak 1 tot 3 jaar in Nederland en vertrekken daarna weer naar een ander land. Hierdoor komt uw woning na de verhuurperiode weer vrij voor een nieuwe huurder, eigen gebruik of verkoop. In veel gevallen kunt u uw meubilair gewoon laten staan.

Expatverhuur Haarlem: werkwijze

Huis Verhuren Haarlem plaatst uw woning op diverse websites en in onze woningmail. Voor deze woningmail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een woning zoeken. Daarnaast controleren wij de potentiële huurder op o.a. antecedenten en kredietwaardigheid en stellen wij een waterdicht huurcontract op. Ook kunt u bij ons terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer.

Wacht niet langer en kies vandaag nog voor expatverhuur Haarlem via Huis Verhuren Haarlem. Vul het formulier op onze website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Voor meer informatie : http://www.huisverhurenhaarlem.nl/