Teruglink
Image default
Financieel

Een nieuw verfje voor je salarisadministratie

De salarisadministratie regelen: niet echt de leukste klus voor de meeste ondernemers. Ook niet de makkelijkste overigens. Geen enkel salarisadministratie zal echt zorgenvrij zijn, maar sommige branches zijn nog een heel stuk lastiger te verlonen. Denk bijvoorbeeld eens aan de schilders cao waarbij je rekening moet houden met allerlei bedrijfstakregelingen en verandering in de cao. Niet de leukste of de eenvoudigste klus dus, maar wel een waar je zorg voor moet dragen dat dit ook zorgvuldig gebeurt.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Denk je eens in hoeveel fijner het zou zijn als je je niet meer druk hoefde te maken over de salarisadministratie en als je dus veel meer tijd over zou houden voor andere zaken binnen je bedrijf. Het gebruik van een loonwijzer kan een zeer handig hulpmiddel zijn, maar misschien wel het allerhandigst is het uitbesteden van je salarisadministratie.

Dat lijkt misschien in eerste instantie een kostbare aangelegenheid, maar je zult al snel merken dat dit juist een kostenbesparing op zal leveren. Je houdt namelijk heel veel tijd over die je nu niet meer in je salarisadministratie hoeft te steken. Bovendien draag je je salarisadministratie over aan een partij die zich gespecialiseerd heeft in het doen van de salarisadministratie. Het fijne daarmee is dat er geen fouten meer te vinden zullen zijn in je salarisadministratie en dat elke opdracht die je geeft, binnen 24 uur wordt afgehandeld. Dat is natuurlijk ook een fijne belofte die je je werknemers kunt doen wanneer zij vragen hebben over hun salaris.

Met het gebruik van de salarissoftware wordt direct een volledige en altijd beschikbare database aan gegevens aangelegd. Deze database is voor jou altijd in te zien en je werknemers kunnen heel eenvoudig hun eigen gegevens zoals loonstroken en jaaropgaven inzien en ook downloaden voor eigen gebruik. Heel handig dus voor iedereen!

Voor meer informatie : http://www.cbbs.nl