Teruglink
Image default
Zorg

Fysio IJsselmuiden helpt je snel van je klachten af

Als je lichamelijke klachten bij jezelf ondervindt, moet je zo snel mogelijk aan de bel trekken. In een vroeg stadium kun je namelijk de klachten het beste verhelpen. Als je langer met de klachten rond gaat lopen, zijn de klachten zo verergerd dat het voor fysio IJsselmuiden zelfs een bijzonder moeilijke klus wordt om je van de klachten af te helpen. Daarnaast moet je ook in je achterhoofd houden, dat het blijven lopen met klachten een chronische aandoening tot gevolg kan hebben. 

Diverse mogelijkheden bij fysio IJsselmuiden

Fysio IJsselmuiden wil graag alle patiënten zo goed mogelijk van hun klachten afhelpen. Dat betekent dat er door middel van een intakegesprek wordt gekeken naar de klachten en waar de klachten eventueel vandaan zouden kunnen komen. Heb je bijvoorbeeld veel stress wat zorgt voor gespannen spieren? Of heb je echt een verkeerde beweging gemaakt waardoor het in je rug geschoten is? Ook word je bij fysio IJsselmuiden geholpen wanneer je een blessure hebt opgelopen of een operatie achter de rug hebt. Samen met jou wordt er een schema opgesteld en kun je zien hoelang je ongeveer bezig bent met het herstel van jouw klachten. Ook is er in de praktijk van fysio IJsselmuiden een sportschool aanwezig, waar alle oefeningen onder begeleiding kunnen worden uitgevoerd. 

Verzuim vermindering

Naast de behandelingen bij fysio IJsselmuiden kun je bij hen ook terecht voor opleidingen en worden bedrijven geholpen. Bedrijven worden door fysio IJsselmuiden geholpen in het verminderen van het aantal zieken. Dit bespaart de bedrijven uiteindelijk ontzettend veel kosten. Als er minder personeel is, moet er namelijk vervangend personeel komen wat veel geld kost. Ook moet het personeel dat met verzuim is gewoon worden doorbetaald, dubbele kosten dus. Fysio IJsselmuiden zorgt ervoor dat er minder verzuim wordt opgenomen en heeft daarom verschillende contracten met bedrijven.