Teruglink
Image default
Zorg

Bezoek de fysiotherapeut in Lelystad

Met een fysiotherapeut in Lelystad kun je ervoor zorgen dat je weer helemaal in je kracht komt te staan.  Soms heb je langdurige blessures of lichamelijke klachten waardoor je jezelf niet prettig voelt, pijn ervaart of dat ze je belemmeren bij de dagelijkse verplichtingen. Door de hulp van de fysiotherapeut in Lelystad ben je er snel vanaf.

Beweging is belangrijk

De fysiotherapeut in Lelystad weet hoe belangrijk beweging is. De methode van deze fysiotherapeut versnelt het herstel, gebaseerd op de laatste inzichten in de fysiotherapie. Het doel van de fysiotherapie is dat je weer zo optimaal mogelijk functioneert in de omgeving waarin je leeft, woont en werkt. De fysiotherapeut in Lelystad richt zich niet alleen op de aandoening, maar ook op de gevolgen van de aandoening voor jouw houding en beweging. Daarbij probeert hij je herstel te bevorderen. Gebaseerd op zijn ruime ervaring en uitgebreide specialisaties, heet de fysiotherapeut in Lelystad een herstelmethode ontwikkeld die onderliggende problemen met gewrichten en spieren verhelpt, waaraan je zelf actief kunt bijdragen en die terugval voorkomt.

Klachten met gewrichten of spieren

Veel problemen vinden hun oorsprong in de gewrichten. De  fysiotherapeut in Lelystad maakt de spieren los en zorgt voor oefeningen, maar kijkt ook naar de andere oorzaken. Want als hij de  onderliggende oorzaak niet kan identificeren en verhelpen, dan blijft het probleem terugkomen. Kennis van gewrichten en manuele therapie is daarom een belangrijk onderwerp binnen zijn  praktijk. Aan het begin van een behandeling onderzoeken we of je pijnklachten worden veroorzaakt door een gewrichtsprobleem. Als dat het geval is, start de behandeling met het verhelpen van dit probleem. Heb je last van  problemen met de spieren? Dan biedt de fysiotherapeut in Lelystad spierontspannende technieken, zoals massage en rek technieken aan. Daarnaast heeft de fysiotherapeut in Lelystad een scala aan oplossingen voor specifieke problemen. Zo kan hij altijd jouw op de beste manier helpen.