Teruglink
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren outlet

Een tijdje geleden zag ik een houten vloeren outlet op het internet voorbij komen. En dat was van Bax Houthandel! Toevallig zat ik even geleden ook al op hun website. Toen had ik al een heel goed beeld gekregen van hen. Maar ben ik niet verder gaan kijken omdat ik aan het werk moest. En nu kreeg ik dus deze advertentie weergegeven. Ik klikte erop om nu toch echt definitieve houten vloeren uit te gaan zoeken. En het was ook nog eens outlet! Dus wellicht dat ik voor een mooi prijsje een leuke nieuwe vloer konden vinden.

Houten vloeren van Bax Houthandel

Aan houtsoorten voor houten vloeren bij Bax Houthandel geen gebrek. Zij hadden er echt heel veel! Ook hele speciale soorten zoals hout van kersenbomen. Maar ik richtte mij dus op de outlet. Vervolgens zag ik daar een heel mooie laminaat vloer tussen staan. Namelijk een natuurlijke look, wat heel goed bij mijn meubels en verdere woninginrichting paste. En dus ben ik daar meer informatie over gaan opzoeken. Vervolgens zag ik dat ze daar ook heel brede planken voor hadden. Iets wat ik altijd heel erg mooi vind! Dat zag ik namelijk al bij voorbeelden op de website. En ook een keer in een woonmagazine. Zoiets zou ik dus heel erg graag willen! En dus heb ik contact opgenomen met Bax Houthandel. Vervolgens heb ik overlegd met een medewerker van hen. En nodigde hij mij van harte uit in een van hun vestigingen om te gaan kijken naar de mogelijkheden.

Vestiging Bax Houthandel

Daar aangekomen werd ik direct meegenomen naar hun laminaat vloeren. En zag ik daar dan ook gelijk de houten vloeren tussen staan die ik graag zou willen hebben. Ook kwalitatief bleek het hartstikke goed te zijn. Die vloer heb ik dan ook gekocht. En ik ben er heel erg blij mee!

Voor meer informatie :