Teruglink
Image default
Onderwijs

Kadastrale informatie: Muziekwijk/Almere Duin

Mocht je interesse hebben om in de Muziekwijk buurt  te gaan wonen of loop je met plannen rond om je in Almere Duin te gaan vestigen? Dan wil je voor je tot actie overgaat natuurlijk meer weten over deze buurten. Die informatie kun je gemakkelijk inwinnen door KadastraleKaart.com te raadplegen. Heb je dat gedaan, dan weet je zo goed als alles over de buurt waarin jij interesse hebt. 

Waardevolle kadastrale informatie vind je op KadastraleKaart.com 

KadastraleKaart.com biedt je zeer waardevolle kadastrale informatie. Hoewel de website niet in eigendom is van het Kadaster, levert het Kadaster wel de waardevolle informatie die je op deze website vindt. Die informatie is altijd actueel en geeft dus altijd een meer dan goed beeld van buurten, plaatsen en percelen. Een deel van de informatie die je op de website vindt is gratis. Een ander deel kun je tegen betaling downloaden. Het is bovendien mogelijk om een abonnement af te sluiten, als je vaker van plan bent om voor jou relevante informatie van de website te downloaden. 

Lees over de samenstelling van de huishoudens en over de bedrijven die er gevestigd zijn 

Welke informatie je krijgt over buurten als Muziekwijk en Almere Duin? Dat is nogal wat. Zo vind je een overzicht van alle straten in de buurt, vind je er de buurtgrenzen en een overzicht van alle bedrijven die zich in de buurt bevinden, keurig onderverdeeld in sectoren als handel en horeca, nijverheid, landbouw en vervoer.  Ook krijg je een overzicht van het aantal woningen en lees je gemakkelijk uit de tabellen af hoeveel leegstand er is en hoeveel huizen bewoond worden. Verder krijg je er waardevolle informatie over de migratieachtergrond van de bewoners en lees je ook hoe de bevolkingsopbouw precies is.  

 

Ook over de samenstelling van huishoudens kom je alles te weten, zoals je ook al leest over de oppervlakte van Muziekwijk en Almere Duin. Logisch dus dat als je meer wilt weten over een bepaalde buurt, je altijd eerst de gegevens zoals je die vindt op KadastraleKaart.com grondig raadpleegt. Dan weet je precies wat voor vlees je in de kuip hebt.  

https://kadastralekaart.com/buurten/muziekwijk-noord-BU00340212