Teruglink
Image default
Financieel

Koop en verkoop EUTHERON – eenvoudig kopen en verkopen via particuliere uitwisselingen

Heeft u plannen voor het kopen en verkopen van ether? Nou, het antwoord is hoogstwaarschijnlijk ja. Veel mensen die nu ether houden, doen dit om de reden dat ze denken dat het een geweldige markt zal zijn om in te investeren. De meeste van deze mensen zijn langdurige houders, wat betekent dat ze tijdens zijn bullish-prijs ether hebben gekocht en al enkele maanden opgehouden, voor het geval de prijs plotseling daalt. Natuurlijk, als je het type bent dat kortetermijntrouwer is, dan heb je misschien verschillende plannen. Wat de zaak ook is, u moet weten wat de beste manieren zijn om nu geld met Ether te verdienen.

 

Ten eerste heb je handelende platforms. Er zijn veel verschillende, maar de twee die het meest opvallen zijn poloniex en githong. Deze twee handelsplatforms zijn gevestigd in Singapore en ze geven je het vermogen om te kopen en verkopen van overal in de wereld die internet heeft. Terwijl u Ether van over de hele wereld kunt kopen en verkopen, is het handelen op deze markt vrij goedgekeurd. Dit komt omdat de meeste kosten in verband met transacties worden overgedragen aan de kopers of verkopers in de vorm van vergoedingen.

 

De tweede manier om geld te verdienen met etherisch is door ze naast elkaar te kopen en te verkopen. Dit staat bekend als gedecentraliseerde handel, en het is het proces van het kopen van een ether-token en vervolgens aanschaffen van ethere-tokens van andere beleggers met behulp van die tokens. Het is erg vergelijkbaar met het kopen van individuele aandelen, behalve met gedecentraliseerde handel, de winsten komen uit het feit dat u niet de volledige voorraad van een bepaalde valuta hoeft te kopen. In feite hoef je alleen een fractie van die levering vast te houden.

Het nadeel van deze vorm van investering is dat het moeilijker is voor gemiddelde mensen om betrokken te raken vanwege de hoge barrières voor toegang.

 

Een andere manier om geld te verdienen met etherisch is om een portefeuille op te zetten en de ether-tokens te kopen en vervolgens over te brengen in je eigen portefeuille. De meeste van deze transacties zullen door het ketenprotocol gaan omdat er geen bemiddelingsmakelaars in de transactie zijn. Er zijn drie verschillende soorten Ethere Wallets: webgebaseerde portefeuilles, die meestal vrij zijn; Webgebaseerde portefeuilles hebben over het algemeen minder beperkingen aan hoe u uw geld overbrengt, maar ze geven u mogelijk geen toegang tot de nieuwste ontwikkelingen in het protocol. Online en offline portefeuilles verschillen meestal in termen van de privacy- en beveiligingsmaatregelen die hun makers nemen.

 

Ten slotte kunt u Ethereal rechtstreeks van een van de twee uitwisselingen kopen: de tegenpartij en de Tweeling. Beide uitwisselingen bieden real-time prijzen voor elk paar. Het grootste verschil tussen deze twee uitwisselingen is dat ze langer operationeel zijn geweest dan de interbancaire transactienetwerken. Omdat ze onafhankelijk opereren, hebben geen van beiden dezelfde regelgevingsbescherming. Dit betekent dat Gemini iets duurder is dan tegenpartij, maar beide bieden goed rendement.

 

Koop en verkoop etherisch via de Tweeling en tegenpartij voor uitwisselingen is snel en handig. Het helpt u kennis te maken met deze nieuwe maar snelgroeiende vorm van investering. Dit zijn twee van de meest populaire en zeer gebruikte interfaces bij kopers en verkopers van alle ervaringsniveaus als het gaat om het kopen en verkopen van munten. Hun relatieve maten en beperkte transactiegrootte vormen geen bedreiging voor kleine investeerders. In combinatie met hun lage kosten zijn deze twee uitwisselingsplatformen perfecte platforms voor nieuwe investeerders.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl