Teruglink
Image default
Aanbiedingen

4 tips om op afstand niet uit te branden

vacatures

Freelancen helpt je bij het vinden van de juiste balans tussen werk en privé; meer tijd doorbrengen met familie en vrienden; vermindert de werkdruk en druk van het werken in grote kantoren. Maar het brengt ook emotionele tol met zich mee. Stress en burn-out komen veel voor bij telewerkers. Hoe ga je hiermee om?
Leer onderhandelen met je innerlijke zelf

Eigen baas zijn betekent verantwoording afleggen aan de strengste persoon ter wereld: jezelf. Om het nog erger te maken, achtervolgt de “baas” je buiten je werk. Je kunt je laptop niet achterlaten of een drankje drinken met vrienden aan een bar zonder na te denken over ‘die geit waarvoor je werkt’. Veel freelancers zijn te streng over zichzelf – ze denken constant na over het geleverde werk of het gebrek aan toewijding. Als gevolg hiervan staan ​​ze voortdurend onder stress. Om dit te voorkomen, moet u leren onderhandelen met uw innerlijke criticus. Maak realistische takenlijsten, vier uw prestaties en oefen dankbaarheid Wetenschappers zeggen dat mensen die de oefening ‘drie goede dingen’ regelmatig doen – noem de drie goede dingen die vandaag zijn gebeurd – zich beter en gelukkiger voelen.

Maak contact met mensen uit een andere branche

Communicatie wordt wel het beste recept genoemd voor de behandeling van het Lone Freelancersyndroom. U moet echter niet alleen communiceren met andere freelancers. Als mensen die je kent dezelfde problemen doormaken als jij, kun je vast komen te zitten in een eindeloze cyclus van druk en stress, verergerd door hun ervaring. Ontmoet mensen uit een andere branche.
Beknibbel niet op beloningen

Als we in een slecht humeur zijn, denken we vaak dat we geen ‘plezier’ verdienen, ook al voelen we ons daardoor beter en gelukkiger. Deze fout moet worden vermeden. Voor gratis afleiding zoals wandelen of meditatie is het gemakkelijker om een ​​plekje in je schema te vinden. Maar heb de moed om van tijd tot tijd geld uit te geven aan duurdere beloningen. Investeren in dingen waardoor u zich beter voelt – zoals een comfortabelere stoel, een nieuwe laptop of warme sokken – is investeren in een bedrijf. Hoe comfortabeler je je voelt, hoe gemotiveerder je zult zijn.

Leer afwijzing te verdragen

Angst voor afwijzing en kritiek is vaak wat mensen ervan weerhoudt freelancers te worden. Veelvuldige weigeringen zullen uw zelfvertrouwen en motivatie ondermijnen, en ook uw moreel aantasten. Daarom moet u erachter komen hoe u ermee om moet gaan. Beverly Flaxington stelt voor om de volgende technieken te proberen: Oefen met reframen. Zeg niet langer: “Ik heb geen talent, niemand zal me aannemen”, en begin te denken: “Freelancer worden is moeilijk voor iedereen. Ik ben geen uitzondering “. Bouw je zelfvertrouwen op. Maak een lijst van de dingen die je correct en goed hebt gedaan. Bekijk uw prestaties opnieuw en vier ze!

https://vacatures.today/cat/Office Management6.html

https://www.vindazo.be