Teruglink
Image default
Banen en opleidingen

Lead PLC Engineer, Oud Gastel

We zijn op zoek naar een PLC-ingenieur die verantwoordelijk is voor de uitbreiding van ons upgrade- en verbeteringsteam (U & E-team), die zal fungeren als contactpunt voor alle wijzigingen en verbeteringen van het intralogistieke automatiseringssysteem, en zal samenwerken met onze verkoopprojectmanager om ervoor te zorgen dat we zorgen voor De perfecte oplossing voor klanten.

De hoofd-PLC-ingenieur is een belangrijk lid van het upgrade- en verbeteringsteam en zal deelnemen aan de volledige levenscyclus van het project.

Je neemt deel aan het ontwerp, het ontwerp en de specificatie van de systeemupgrade. Je ontwikkelt functionele specificaties voor het te upgraden besturingssysteem.

Je gebruikt standaard TGW-architectuur en besturingstechnologie (gebaseerd op Siemens S7) om elektrische en softwareoplossingen te ontwikkelen.

Je integreert de softwarearchitectuur en stelt een intern softwaretestplan op. Je voert interne softwaretests uit om te upgraden.

Je assisteert en leidt de ingebruikname van de site en test de overdracht van interne en uitbestede controleoplossingen.

U bent uiteindelijk verantwoordelijk voor het aanbrengen van wijzigingen en verbeteringen aan alle PLC-niveauregelsystemen voor onze automatiseringsoplossingen voor material handling in TGW Noord-Europa. Je ondersteunt pre-sales activiteiten voor nieuwe U & E-kansen.

Je communiceert met TGW-technici, ontwerpers en TGW-klanten in de e-commerce, fast moving consumer goods en detailhandel, en diepgaande interacties met onze collega’s in het VK.

Ook buiten de Benelux help je waar nodig mee en stel je je kennis en kunde in bij TGW Noord-Europa. U kunt corrigerende maatregelen voor alle software-, hardware- en elektrische storingen identificeren en beheren. Uiteindelijk moet je ervoor zorgen dat de elektrische installatie voldoet aan de vereiste TGW-normen.

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding elektrotechniek, mechatronica of industriële automatisering.

In een lean omgeving met behoorlijke complexiteit heb je minimaal 10 jaar ervaring in het programmeren, beheren en installeren van PLC’s (bij voorkeur Siemens S7).

Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Je bent een spontane en ondernemende ondernemer die veel activiteiten kan managen en veel aandacht heeft voor detail. Je bent klantgericht en communiceert gemakkelijk met verschillende stakeholders.

Je bent de ambassadeur voor de levering van alle TGW Nordic control-producten en je promoot actief onze normen en waarden.

Je hebt de flexibiliteit om te werken in een vestiging binnen de Benelux Economische Unie, en af ​​en toe ben je bereid om naar andere Scandinavische landen te reizen.

https://www.vindazo.nl/keywords/hardware-engineer.html