Teruglink
Image default
Woning en Tuin

Nieuw begin met onze woning

We waren er uit we gingen in de winter werken en wonen in Portugal. We wouden ons huis verkopen en hoorde van bekenden dat thuisborg.nl een goede site was. Het plan kwam een aantal jaar geleden want we ergerden ons hier aan het weer en in het zuiden van Portugal is het eigenlijk altijd lekker. Ook vinden we de Portugese levensstijl erg aantrekkelijk. Nu deed de kans zich voor de kinderen waren het huis uit en mijn man kreeg een baan aangeboden in Faro (zuid Portugal.) Wij komen ook al een aantal jaar naar deze streek in Portugal en Faro zelf is een hele mooie stad. Het was alleen wel de bedoeling dat we daar alleen in de winter gingen werken om vervolgens in de zomermaanden weer terug te keren naar Nederland. Hierdoor wouden we ons huis wel verkopen maar wat moesten we dan in de zomermaanden?

Een goed bedrijf

We moesten dus op zoek naar een goed bedrijf en hoorden van bekenden dan thuisborg.nl een goed bedrijf was waar je je huis kon verkopen om het vervolgens meteen weer terug te huren. Dit klonk voor ons erg interessant ook omdat we er dan niet meer echt vast aan zaten. We vonden dit allebei een goed idee en we gingen kijken op de site van thuisborg.nl. De site gaf ons al meteen een goed gevoel en we maakten een afspraak.

Thuisborg.nl

De dag van de afspraak was aangebroken. We waren eigenlijk meteen enthousiast en helemaal toen we tijdens het gesprek hoorden hoe het allemaal te werk ging. We hebben het zo geregeld dat we in de zomermaanden ons oude huisje huren en dan in de wintermaanden woont er iemand anders in. We zijn echt heel blij dat thuisborg.nl ons zo goed geholpen heeft en kunnen nu eigenlijk wel onze droom verwezenlijken.

Wil jij ook je huis verkopen en terughuren? Kijk dan op www.thuisborg.nl

Voor meer informatie :