Teruglink
Image default
Dienstverlening

Per ongeluk buitengesloten?

Het zal je maar overkomen dat je per ongeluk buitengesloten wordt en het gebeurt ook altijd op de meest ongelukkige momenten. Slechte dingen overkomen je nou eenmaal nooit wanneer het je uitkomt maar gelukkig kan een slotenmaker Den Haag je hierbij helpen.

Wanneer je buitengesloten raakt kun je een slotenmaker Den Haag bellen om je te helpen om weer binnen te komen. Het is mogelijk om een slotenmaker Den Haag al binnen een halfuurtje aan de deur te hebben en een paar minuten later ben je alweer binnen het huis. Wanneer je gebruik maakt van de diensten van een slotenmaker Den Haag buiten kantoortijden houdt dan wel rekening mee dat er hogere tarieven gelden. In de avond, feestdagen, zaterdag en zondagen zijn de toeslagen dubbel.

Voor het open laten maken van de deur betaal je meestal tussen de 80 en 90 euro. Houdt wel rekening mee dat dit per slotenmaker erg kan verschillen en vraag daarom altijd aan de slotenmaker Den Haag wat het gaat kosten om de deur open te laten maken. Vraag hierbij duidelijk om de totaalkosten voor zowel voorrijkosten als de kosten voor het open maken van de deur.