Teruglink
Image default
Management

Small scale business ideas at home

 

Ideeën voor kleine bedrijven voor thuis

 

1. Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij bedrijven mensen (affiliates) betalen om hun producten te promoten en te verkopen. Elke keer dat een affiliate een nieuwe klant binnenhaalt, ontvangt hij of zij een commissie.

 

Affiliates promoten producten op blogs, social media-accounts of websites en in de community. Voor velen begint affiliate marketing met een laag inkomen, maar in de loop der jaren kan het uitgroeien tot een fulltime bedrijf.

 

Start jij ook met affiliate marketing? De volgende stappen zullen u helpen:

 

Vind partnerprogramma’s op sites zoals Daisycon en TradeTracker

Selecteer het product of de aanbieding die u wilt promoten.

Ontvang uw affiliate-link.

Promoot links op uw online kanalen.

Elke keer dat iemand iets koopt of zich aanmeldt via jouw link, is er een kleine vergoeding.

De vergoeding die u ontvangt is afhankelijk van het bedrijf en het aanbod. Het kan variëren van 5% tot 50% van elke verkoop, vooral als je een hele cursus of evenement promoot. Sommige partnerprogramma’s geven u een vast bedrag in plaats van een percentage.

 

2. Virtuele evenementenplanning

Het plannen van een virtueel evenement is een geweldig zakelijk idee als je goed bent in organiseren en het leuk vindt om mensen samen te brengen. De industrie groeit jaarlijks met 23% en de huidige golf van bedrijfsevenementen en het toenemende gebruik van virtuele tools voor vergaderingen en bijeenkomsten betekent dat deze trend zich zal voortzetten. Als virtuele evenementenplanner ben je verantwoordelijk voor het creëren van virtuele vergaderingen, netwerkevenementen en trainingssessies voor bedrijven over de hele wereld.

 

De komst van de Facebook-metaverse betekent ook nieuwe kansen voor eventplanners. Zo besloot Party.Space zich volledig te richten op het thema Metaverse. Als je op zoek bent naar een toekomstbestendige baan, dan is virtuele evenementenplanner worden een geweldige optie.

 

3. Tuinman

Houd je van de natuur en het ontwerpen van tuinen? Dan is dit de ideale baan. U bent niet alleen verantwoordelijk voor het onderhoud van uw bestaande tuinen en parken, maar ook hoe u uw (nieuwe) tuinen mooier kunt maken.

 

De afgelopen jaren is de vraag naar hoveniers toegenomen terwijl het aantal professionals afneemt. Corona lijkt een sterke impact te hebben gehad op de groeiende vraag naar vakbekwame hoveniers. Omdat veel mensen niet of niet op vakantie gaan, houden ze vaak extra geld over. Het geld werd besteed aan zaken als tuinen. Door de vergrijzing kunnen ook steeds meer mensen niet meer voor hun tuin zorgen. Kortom: er is veel werk verzet op toekomstgericht werkveld.

 

4. Ouderschap

Goede kinderopvang is altijd nodig. Kinderopvang kan duur zijn en/of lange wachtlijsten hebben. Je vindt het leuk om met kinderen te werken, heb je tijd en ruimte? Dan is dit het perfecte bedrijfsidee.

 

Let op: U zult enkele kleine investeringen moeten doen. Speelgoed, ledikanten, kinderstoelen, enz. Ook moet je een goede administratie bijhouden en voldoen aan de wettelijke eisen voor babysitten.

 

5. Verkoop koffie online

Met een sterk merk en een goed marketingplan kan de verkoop van koffie heel lucratief zijn. Ja, er is veel concurrentie. Maar laat dat u er niet van weerhouden om te profiteren van de kansen die deze miljardenindustrie ook biedt. Er zijn veel voordelen aan het verkopen van veelgebruikte producten zoals koffie:

 

Het aantal klanten is bijna onbeperkt.

Klanten zien kleine merken vaak als waardevoller dan bekende merken.

Er zijn veel nichemarkten om van te profiteren.

Omdat koffie gemakkelijk verkrijgbaar is, is het gemakkelijker te verkopen. Mensen houden sowieso van koffie, je moet ze alleen van je koffie laten houden.

 

6. Ambachtelijk (m/v/d).

Mijn vader is praktisch. Hij was altijd bij ons thuis aan het klussen: badkamers repareren, tegels leggen, dakgoten schoonmaken, hekken plaatsen, etc. Vrienden en familie bellen hem als er thuis iets gebeurt. Als er internet was, zou hij zeker een website maken en zijn diensten online aanbieden!

 

Zelf knutselen is altijd al populair geweest, zeker nu mensen na Covid-19 vaker naar huis gaan. Heb je een groot persoonlijk netwerk? Dan weet je het zeker: Bij jou thuis doen mensen het liefst zaken met mensen die ze kennen of naar wie ze zijn doorverwezen.

 

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/pagination/19.html

 

https://www.newbusinessmanagement.com/