Teruglink
Image default
Aanbiedingen

Vileda

Bent u op zoek naar vernieuwende schoonmaakoplossingen? Facility Trade Group heeft een klantpartnership met Vileda Professional. Zij hebben schoonmaakoplossingen voor professionele gebruikers met verschillende doelgroepen zoals gezondheidszorg, gebouwenreiniging, horeca en cleanroom reiniging. Met ruim 60 jaar ervaring in de professionele schoonmaak branche kennen ze de behoeften van de professionele gebruiker en bieden zij professionele, kosteneffectieve en resultaatgerichte schoonmaakoplossingen die helpen bij het bereiken van doelstellingen.

Facility Trade Group biedt de beste Vileda schoonmaakartikelen. Door de onafhankelijkheid en de specialistische kennis van Facility Trade Group (FTG) bent u verzekerd van de beste koop. Het assortiment van Vileda loopt uit een van een Vileda stofzuiger tot Vileda afvalbakken. Facility Trade Group heeft een uitgebreid assortiment met schoonmaakproducten. In de webshop is het zichtbaar of een gewenst artikel op voorraad is. Een greep uit het Vileda assortiment:

  • pads

  • afvalbakken

  • moppen

  • doeken en dweilen

  • stofzuigers

 

Blijven verbeteren  

Vileda vind het belangrijk om te blijven verbeteren. Facility Trade Group staat volledig achter dit gedachtegoed. Elk jaar investeert Vileda Professional in de ontwikkeling van nieuwe concepten en in de optimalisatie van bestaande concepten. Dat doen zij niet alleen. Zij hebben in de basis intensief contact met de eind gebruikers en de markt. Op basis van kennis kan er concreter aan innovatieve oplossingen worden gewerkt. 

 

Duurzaamheid van FTG

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Vileda. Zij hebben duurzame oplossingen voor hun producten en hergebruiken materialen voor hun artikelen. Wilt u meer weten over het Vileda assortiment, dan kunt u altijd terecht op de website van Facility Trade Group

 

https://facilitytradegroup.nl/merken/vileda/