Teruglink
Image default
Tweewielers

Maak een elektrische fiets met een fietskit van deze webshop

Wilt u uw tandem, bakfiets, racefiets of gewone stadsfiets ombouwen naar een elektrische fiets met een fietskit? Dan zit u goed bij EBIKE-EFOS. In deze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw fiets elektrisch te maken op een goedkope manier. U kunt online een ombouwset voor uw fiets kopen, waarmee u eigenhandig een elektrische fiets maakt van ieder soort fiets. U kiest daarbij zelf hoe uw fiets wordt samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een achterwielmotor of voorwielmotor en wat voor display u op uw fiets wilt.

Goedkope producten van hoge kwaliteit

Als u online een goedkope ombouwset voor uw fiets wilt kopen, neemt u een kijkje in de webshop van EBIKE-EFOS. In vier stappen weet u de juiste elektrische fietskit uit te zoeken die geschikt is voor uw eigen fiets. Er zijn veel verschillende samenstellingen nodig. De belangrijkste toepassingen om van uw fiets een elektrische fiets te maken, zijn een motor, display en accu. U kiest online welke plaats uw motor moet hebben, hoe hard u wilt rijden op uw elektrische fiets, waar u uw accu plaatst en wat voor display u op uw fiets wilt. Zo komt u tot een goedkope ombouwset voor uw fiets die u online uit kunt kopen.  Weet u zelf niet hoe u uw fiets om kunt bouwen? Ga dan langs op een van de locaties en laat een dealer uw fiets ombouwen met een elektrische fietskit.

Koop de juiste ombouwset voor uw fiets

Iedere fiets is om te bouwen naar een elektrische fiets met de handige ombouwsets die je online kunt kopen bij EBIKE-EFOS. Maak een keuze uit het ruime aanbod aan producten en kies ervoor om uw eigen fiets om te bouwen, of laat dit doen. Wilt u liever een kant-en-klare elektrische fiets online kopen dan een ombouwset? In de webshop heeft u de mogelijkheid om een speed pedelec te bestellen.

https://www.goedkoop-ombouwset-elektrisch-fietsen.nl/