Teruglink
Image default
Woningen

Waarborg de veiligheid van jouw voordeur met veiligheidsbeslag buitendeur

De voordeur kan erg veel doen voor de uitstraling van je woning. Als je huis er heel netjes en afgewerkt uitziet maar de voordeur oud is of niet past bij de woning, dan ziet het er toch al een heel stuk anders uit. Zorg er daarom voor dat jouw buitendeur er ook mooi uit ziet. Dit kun je doen door de deur van een nieuw likje verf te voorzien die past bij de rest van de woning, maar ook door het juiste veiligheidsbeslag buitendeur erbij te kiezen. Dit zorgt ervoor dat de voordeur er strak en netjes uitziet, maar ook dat het slot goed is beschermd.  

Zorg voor een extra veilige voordeur 

Om de veiligheid van de voordeur te waarborgen, kun je onder andere kijken naar veiligheidsschilden. Deze schilden hebben een kerntrekbeveiliging en/of drie sterren cilinder. Een kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat de cilinder beschermd is tegen het uitboren of -trekken van de cilinderkern. Het is dus verstandig om te investeren in goede veiligheidsschilden voor jouw voordeur. Binnen deze schilden zijn er diverse kleuren, vormen en materialen verkrijgbaar. Zo kun je zelfs het veiligheidsbeslag buitendeur laten aansluiten bij jouw stijl. Er zijn bijvoorbeeld gouden, intersteel of antraciet schilden verkrijgbaar. 

 Veiligheidsrozetten 

Het is daarnaast mogelijk om losse veiligheidsrozetten aan te schaffen. Deze zijn ook met of zonder kerntrekbeveiliging verkrijgbaar. Er zijn hier ook allerlei kleuren of materialen van verkrijgbaar, zodat je er één kunt kiezen die aansluit bij de rest van het exterieur. Denk aan aluminium, chroom, mat zwart, messing of RVS. 

https://www.deurbeslagdirect.nl/110-buitendeurbeslag