Teruglink
Image default
Dienstverlening

Incassobureau Amersfoort inschakelen

Na de zoveelste niet betalende detaillist heb ik besloten een incassobureau in Amersfoort in te schakelen. Afgelopen kwartaal was het namelijk weer raak bij 4 verschillende detaillisten. Ik lever de gevraagde goederen op tijd met de factuur bijgevoegd. En ze betalen gewoon niet. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een incassobureau in Amersfoort.

Hoe bij Incassobureau Incasso Advocaten terecht gekomen?

Zoals eerder beschreven wilde ik dus een incassobureau in Amersfoort inschakelen. De zoektocht naar een incassobureau was niet heel moeilijk, het vergt alleen de enige moeite en tijd. Na wat zoekwerk op Google kwam ik bij Van Loon Incasso Advocaten terecht. Een bureau dat gevestigd is in Veenendaal. Ik bekeek de website, waarop veel informatie geplaatst staat. De informatie loopt uit een van informatie over de werkwijze tot waarom je een incasso bureau inschakelt. Op de website stond dat er een sommatiebrief binnen 24 uur opgestuurd wordt naar de detaillist die niet betaald, bovenop het bedrag dat de detaillist aan mij moet betalen, komen er ook nog incassokosten in rekening, gelukkig hoef ik die bij hen niet te betalen, maar komen deze geheel in rekening bij de niet betalende detaillist. Naast dat ik dus geen kosten heb aan het incassobureau, staat er ook nog een advocatenkantoor aan mijn zijde.

Oplossing

Nadat het incassobureau Van Loon Incasso Advocaten aan de slag was gegaan met de detaillist die niet wilde betalen voor de geleverde goederen. Kreeg ik al gauw een mailtje binnen van het advocatenkantoor, met hierin de excuses, van de detaillist, over het geen dat hij nog niet betaald heeft. In het mailtje schreef hij verder dat het niet heel goed gaat met zijn zaak en dat hij heel graag een betalingsregeling wilde treffen. Het advocatenkantoor nodigde mij en mijn klant zodoende uit, en we maakte de afspraak dat hij maandelijks een deel van de rekening zou aflossen.


Het is inmiddels 8 maanden geleden dat wij die afspraak maakte en hij heeft de rekening nu bijna afbetaald. Wil jij ook een incassobureau aan je zijde die je heel goed helpt, dan is Incassoadvocaten zeker een aanrader.

Voor meer informatie :