Teruglink
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe fiets kopen – waar bent u naar op zoek

Is uw fiets kapot of wilt u uw oude fiets graag vervangen door een nieuw model? Dan is het assortiment van Roto Tweewielers misschien wel interessant voor u. In de fietsenwinkel is er altijd wel een model dat bij u past. Of u nu op zoek bent naar een stoere kinderfiets, een handige e-bike of stevige stadsfiets, de specialisten staan altijd voor u klaar. 

Shop online of ga naar de fietsenwinkel

Roto Tweewielers heeft zowel een online aanbod als ook een fysieke fietsenwinkel in Deventer. Op die manier kunt u eerst rustig thuis kijken of er een model is dat aan uw wensen voldoet. Heeft u er één gevonden? Fantastisch! Bestel de fiets direct in de online fietsenwinkel. Wilt u zich eerst nog zelf overtuigen, dan kunt u altijd in de fietsenwinkel in Deventer langskomen om een proefrit te maken. Handig toch, als u zeker wilt weten of de fiets lekker rijdt, fijn zit en uitgerust is met allerlei extra’s.

Voordelige fietsen kopen

Ook wanneer u liever niet zo veel geld uitgeeft aan een fiets kan Roto Tweewielers u verder helpen. Binnen het brede aanbod vindt u namelijk ook verschillende tweedehandsfietsen van een hoogwaardige kwaliteit. De veiligheid wordt gegarandeerd door de strenge keuring die de tweewielers ondergaan voordat ze verder worden verkocht. Dus ook op een tweedehands fiets kunt u nog aardig wat veilige kilometers rondrijden. 

De fietsenwinkel met de beste service

Als u een fiets bij Roto Tweewielers koop ervaart u een uitstekende service. Onder andere bieden zij een vakkundige reparatieservice als u schade opgelopen heeft. Indien u binnen een straal van 15 km bij de fietsenwinkel in Deventer vandaan woont of werkt, dan komt een monteur bij u langs om uw tweewieler te repareren. Komt u in de winkel langs voor een reparatie, dan kunt u een leenfiets meekrijgen zodat u gewoon naar uw afspraken kunt gaan. Buiten dat kunt u gebruik maken van een onderhoud service zodat beschadigingen vroegtijdig verholpen kunnen worden. Zo heeft u snel weer uw tweewieler om mee rond te toeren. Handig toch?

 

https://www.rototweewielers.nl/