Teruglink
Image default
Woning en Tuin

Rolluik online bestellen

Waarom zou je een rolluik online bestellen? Dat is een vraag die wij natuurlijk vaak krijgen. Hoewel het niet zo eenvoudig lijkt, zijn er wel degelijk meerdere antwoorden op te geven. Het meest belangrijke antwoord dat ik erop kan geven is toch wel de prijs. Rolluiken kosten online namelijk toch wel een stuk minder en dit heeft verschillende redenen.

Waarom kosten rolluiken online minder?

Rolluiken die je online koopt, worden meestal geleverd zonder montage en inmeten. Dit is dan ook de grootste reden die het prijsverschil tussen een webwinkel en een fysieke winkel in de buurt kan verklaren.

Doordat er geen monteur hoeft langs te komen om rolluiken in te meten of te monteren, wordt er behoorlijk op de kosten bespaard en dit kan in sommige gevallen weleens oplopen tot een paar honderd euro!

De goedkoopste rolluiken

Waar vind je de goedkoopste rolluiken? Dit verschilt regelmatig. Sommige aanbieders werken met vaste lage prijzen, terwijl andere aanbieders weer met speciale aanbiedingen werken. Dit maat het dan ook lastiger om exact te zeggen waar je de goedkoopste rolluiken kunt kopen.

Bij rolluikenland vind je al een rolluik (van het huismerk) vanaf €77. Hiermee lijkt deze aanbieder de goedkoopste van Nederland te zijn en het betreft een vaste prijs!

Rolluiken kosten per merk

Ga je online een rolluik bestellen, dan krijg je ook nog eens te maken met verschillende merken. Het merk bepaalt uiteindelijk natuurlijk ook een groot gedeelte van de prijs. Rolluikenland verkoopt onder andere ZB. Rolluiken, Alutech en Heroal rolluiken. Dit zijn twee A-merken en een huismerk en daar hangt natuurlijk een verschillend prijskaartje aan!

Het huismerk is verkrijgbaar vanaf €77 en daarmee zeker een van de goedkoopste rolluiken van Nederland!

Waar koop je het beste een rolluik?

Ben je bereid om zelf voor de montage te zorgen? En wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is het kopen van een rolluik online een goede optie. Kies je echter voor het gemak van een specialist die de montage en het inmeten regelt? Dan kan het geen kwaad om eens bij een showroom langs te gaan in de buurt. Wellicht is dit wat duurder, maar je hoeft dan zelf ook niet voor de montage op te draaien.

Hopelijk hebben wij je goed uit weten te leggen hoe het verschil in rolluiken kosten tot stand komt.