Teruglink
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het kopen van babykleding

Kleine baby’s groeien natuurlijk als kool. Heb je net een leuk, nieuw outfitje gekocht, is het al bijna direct weer te klein. Natuurlijk is het heel fijn als je kindje gezond is en daarom snel groeit. Maar dit betekent wel dat je elke paar maanden weer nieuwe kleertjes moet kopen. Slecht voor het milieu en natuurlijk voor jouw portemonnee. Om zo duurzaam mogelijk inkopen te doen voor je kleine spruit, geven we je een paar handige tips! Lees snel verder over deze tips.

Koop tweedehands

Tegenwoordig is het helemaal niet gek om tweedehandskleding te kopen bij de kringloop of online. Ook voor je baby kan het daarom een uitkomst zijn om tweedehands te kopen. Ga naar de kringloop of ga eens langs bij familie en vrienden die zelf ook een kleine meid of jongen hebben, om na te vragen of zij nog wat oude babykleertjes hebben. Zo kunnen zij gemakkelijk van oude kleertjes af en geef je zelf ook geen fortuin uit aan nieuwe babykleertjes. Tegenwoordig zie je ook veel ouders die hun babykleertjes verkopen op Instagram. Ook leuk om op te speuren naar toffe babykleding.

Sale!

Steek je je kind liever niet in kleertjes die andere kinderen hebben aangehad? Dan is het een goede optie om in de uitverkoop te shoppen. Waarschijnlijk denk je nu: maar dat is toch altijd aan het einde van het seizoen, dat is helemaal niet handig! Tegenwoordig begint de sale al vrij vroeg in het seizoen, dus kun je kleding kopen in de sale die je baby gelijk kan dragen. Ook kun je bijvoorbeeld in de zomer al nieuwe zomerkleding kopen voor volgend jaar, maar dan in een paar maten groter. Zo heb je volgende zomer nieuwe, hippe babykleertjes voor een spotprijsje!

Ontdek nog veel meer

Ben je nu enthousiast geworden en op zoek naar kleertjes in de sale? Neem dan een kijkje op de website van Hippe Mensjes en ontdek debabykleding zij verkopen. Kijk vooral ook bij de normale collectie, want ook daar vind je kleertjes in verschillende prijssegmenten. Je kunt hier voor kleding voor baby’s tot tieners terecht.

https://www.hippemensjes.nl/