Teruglink
Image default
Beauty en verzorging

U vindt altijd wel een kapper in de buurt van dit bedrijf

Woont u in Noord-Brabant? Dan is er altijd een kapper van Hair & Looks uit Breda bij u in de buurt, bijvoorbeeld in Den Bosch. Deze kapsalon staat bekend om het vertrouwde gevoel en comfort dat in al hun vestigingen geboden wordt. De aanwezige kappers vinden het belangrijk dat uw wens over uw kapsel werkelijkheid wordt en u met een goed gevoel naar huis gaat. Naast een vertrouwd gevoel, vindt dit bedrijf constante bijscholing ook belangrijk. Daarom worden de medewerkers iedere maand voorzien van nieuwe kennis en inzichten in het kappersvak.

Wat uw droomkapsel ook is; deze experts zorgen ervoor

U gaat naar deze kapper in Den Bosch voor een diversiteit aan kappersbehandelingen. Uiteraard zijn de medewerkers volledig geschoold in het knippen van haren. Lang of kort, dik of dun; deze specialisten weten raad met ieder haartype. Zelf wanneer u krullen heeft, zit u bij Hair & Looks helemaal goed. Het bedrijf heeft een aantal van haar medewerkers geschoold in diverse technieken om krullen te knippen. Krullen vragen namelijk een andere aanpak dan stijl haar. Kleurbehandelingen in verschillende kleuren of het plaatsen van extensions behoort ook tot de mogelijkheden. Het is dus het gemak van de kapper in de buurt, maar met de expertise van een luxe salon.

Bezoek deze professionele kapsalon en ervaar de expertise

Het prettige aan een kapper in de buurt, is dat het gemakkelijk is om er even langs te gaan. Deze kapper heeft maar liefst twee vestigingen in Den Bosch. Er is dus meestal wel een afspraak op de korte termijn te maken. Wilt u er altijd zeker van zijn dat uw haar goed zit? Overweeg dan ook eens een van de abonnementen die het bedrijf aanbiedt. Hiermee gaat u, afhankelijk van het abonnement, maximaal veertien keer of onbeperkt naar een van de kappers. Dat is dus iedere maand een frisse coupe voor een vast bedrag. Bekijk de mogelijkheden op de website van de kapsalon.