Teruglink
Image default
Aanbiedingen

Welke snack bij de koffie?

Bij de koffiepauze hoort natuurlijk een lekkere snack. Maar, welke snack moet je nu kiezen? En nog belangrijker, welke snack past bij de koffie? In deze blog vertellen wij een paar van onze favoriete koffie snacks. Let wel op, aan het eind van deze blog heb jij ongetwijfeld het water in je mond lopen en ben je toe aan een snack mét een lekkere kop koffie of thee!

Tijd voor koekjes!

Roze koeken, boterkoeken, speculaasjes, of een biscuitje. Er worden heel veel koekjes gegeten bij koffie en thee. Niet zo gek ook, er is namelijk onwijs veel keuze. Niet voor niks dat er bij veel koffiezaken een klein koekje naast de koffie wordt geserveerd. Een grote favoriet onder de Nederlanders zijn toch wel de stroopwafels. Een kleine tip: leg jouw stroopwafel op je kopje koffie! Als jij jouw stroopwafel kort op jouw kop koffie legt, wordt deze lekker warm en zacht. Zo kun je nog meer genieten van jouw stroopwafel bij de koffie.

Croissants

Heb jij iets meer trek, of ben je vergeten te ontbijten? Dan is een croissant bij de koffie een geschikte keuze! Je kan kiezen voor een heerlijke roomboter croissant of een croissant met wat chocolade aan de binnenkant. Hoe dan ook, croissants bij de koffie zijn onweerstaanbaar lekker. Zeker bij veel koffie to go zaken worden er veel croissants bij de koffie verkocht. Wil jij jouw koffie met croissant op de Franse manier drinken? Dip dan jouw croissant in je koffie et voilà!

Macarons

Om nog even op de Franse tour te blijven, gaan we door met een hippe, Franse snack: macarons! Macarons zijn er in verschillende smaken. Wél zijn ze allemaal lekker zoet. Een tip is om de macarons te eten met een light of medium roast koffie, zo komen de smaken het beste uit.

Appelgebak

We gaan weer terug neer een heuse Nederlandse klassieker: appelgebak! Heerlijk als zelfgemaakte lekkernij, en ook lekker (gemakkelijk) uit de supermarkt. Met een stuk appelgebak sla je nooit de plank mis. Lekker met een toefje slagroom, of gewoon zo. Appelgebak, maar ook andere vlaaien, zijn erg lekker bij koffie.