Teruglink
Image default
Telefonie

3CX Telecommunicatie

3CX is moderne telefonie dat voldoet aan het nuchtere prijs-prestatieconcept! Met een 3CX-telecommunicatie oplossing kunt u uw bestaande (analoge) telefooncentrale vervangen door een moderne VOIP-oplossing. 

Met 3CX gebruikt u de apparaten die u wilt

Met 3CX heeft u de keuze, of u bent niet beschikbaar of u bent altijd beschikbaar voor iedereen op uw mobiele nummer. Voorgoed verleden tijd met een vast bekende situatie: u bent op kantoor en wilt een telefoontje plegen, maar wilt alleen naar de productie gaan om iets te controleren – maar u hebt geen draagbare telefoon of de receptie is hier niet bereikbaar.
Nog ingewikkelder voor ambachtslieden: u heeft klanten en leveranciers die u op de vaste lijn bellen, maar u bent op dit moment op weg naar of van een bouwplaats. De 3CX telefooncentrale biedt een meerwaarde. Door het concept van het systeem kunt u zowel bureau telefoons, handsets als de mobiele telefoon met een vast nummer bereiken! Het is ook mogelijk om gesprekken te verbinden, bijvoorbeeld van de telefooncentrale naar de mobiele telefoon. In vergaderingen of op vakantie kunt u eenvoudig binnenkomende gesprekken doorsturen naar een collega of de centrale.

Een klein voorproefje van uw nieuwe telefooncentrale

Met apps voor Android en iOS, softphones voor Windows en Mac, de WebRTC-softphone en clientless webconferencing bent u altijd en overal bereikbaar. En met de 3CX Live Chat & Talk plugin kunnen klanten direct contact met u opnemen vanaf uw website.

Wat is er zoal mogelijk?

  • Gebruik vanaf elke plek;

  • Gratis VoIP-gesprekken met uw smartphone;

  • Koppel alle apps tegelijkertijd met behulp van SIP forking;

  • Geïntegreerde functionaliteiten zoals status, webconferenties en instant messaging;

  • Initieer oproepen voor uw IP-telefoon rechtstreeks vanaf het bureaublad in de CTI-modus;

  • Houd de status van uw collega’s in de gaten;

  • Gebruik de Receptionist view om gesprekken te beheren en door te sturen via drag & drop;

  • Stelt klanten in staat om contact met u op te nemen via chat, gesprek of video direct vanaf uw website

En nog veel en veel meer. Neem gerust contact op met de professionals van NuCall voor het inplannen van een demonstratie of een op maat te maken advies voor een telecommunicatie-oplossing: 088 – 050 1111.