Teruglink
Image default
Bedrijven

Een echt design huis

Je ziet het vaak op de televisie, in een hele korte tijd wordt een huis omgetoverd tot een nieuw paradijsje. Het lijkt er altijd op alsof dit de bewoners geen cent kost en zij altijd helemaal gelukkig zijn met dat het huis er nu uitziet als een huis in een tijdschrift. Vaak is echter na een verbouwing in deze vormen het ziel uit het huis getrokken. Het hele huis is niet meer zoals het was en er hangen bijvoorbeeld nog maar weinig foto’s van de bewoners. Ook hebben programma’s die de inrichting van een huis veranderen vaak de neiging om de producten van bewoners te “customizen” Het kan dan zo gebeuren dat het kastje dat je hebt geërfd van je lieve oma, opeens aan tafel staat in de vorm van een krukje. Niet iedereen wordt hier even blij van.

 

Een optie is om zelf je huis in te gaan richten. Kies je eigen eetkamertafel en ga hier niet uitgebreid over discussiëren.  Als je probeert de middenweg te vinden kan dit ook op een rustige manier. Hier is geen uitgebreide discussie over alle mogelijkheden voor nodig. Ook kun je met een aantal mooie schilderijen het huis al flink opknappen. Hier is geen totaal nieuwe indeling van het huis voor nodig. Ook kun je gebruik maken van een leuk vloerkleed. Dit kan het huis ook al een hele nieuwe look geven.

 

Ook hoef een huis er niet perfect uit te zien. Dit is iets wat veel mensen belangrijk vinden maar uiteindelijk boeit het veel mensen niet hoe je huis er precies bij ligt. Ook moet je eens nadenken over hoeveel mensen er daadwerkelijk in je huis op bezoek komen. Als dit heel weinig mensen zijn, voor wie doe je het dan precies? Sta hier goed bij stil en beslis dan pas wat je graag met je huis wil doen.

Voor meer informatie :