Teruglink
Image default
Woning en Tuin

Naamborden en meer nu in de aanbieding bij De Naambordensite

Een straatnaambord kun je bijzonder gemakkelijk en snel aanschaffen via De Naambordensite. Alle straatnaamborden zijn gemaakt van emaille. Emaille wordt ook wel gespeld als email. Emaille is afgeleid van het woord esmailler (Oudfrans) wat zijn herkomst vindt in smeltan (Germaans) dat staat voor smelten / vervloeien.

In feite is emaille een beschermend laagje van gesmolten glas. Deze coating wordt aangebracht om het materiaal eronder te ontzien. In het geval van de straatnaamborden is die basis-laag metaal. De collectie straatnaamborden van De Naambordensite is populair. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de platen een groot formaat hebben en daardoor verhoudingsgewijs meer ruimte bieden voor de tekst. Je kunt zelfs alle voornamen er op kwijt!

Dat de borden oersterk zijn en een nostalgische look hebben, valt ook in de smaak. Ieder afzonderlijk straatnaambord wordt met de hand gemaakt. Qua kleur van het bordje en de tekst is er volop keuzemogelijkheid.

Zelf ontwerpen, geen probleem

Van die hippe naamborden voor bij de voordeur, waar vind je die? Inderdaad, hier bij de Naambordensite. Er is eigenlijk geen ander adres te bedenken met een vergelijkbaar assortiment. Er zijn borden in Engelse stijl, goedkope plaatjes, tijdloze bordjes en moderne verlichte naamplaten. Het leuke van een bestelling plaatsen is dat je veel creatieve vrijheid krijgt.

De tekst, de verdeling ervan over een bepaald aantal regels, het lettertype, de uitlijning en de kleuren: je mag het allemaal zelf bepalen. En dan de vormen en afmetingen van de naamplaatjes. Wat deze punten betreft, is er van alles mogelijk. Er zijn grote platen van 30 bij 20 cm. Borden met een bescheiden maat van 7 bij 2 cm of 8 bij 1 cm raden we aan als er niet al te veel ruimte is bij jouw voordeur. Vierkant wordt veel verkocht en dat geldt tevens voor rechthoekig en ovaal. Vrijwel alle borden worden gratis verzonden, als je tenminste in Nederland woont. De prijzen zijn scherp en de service van De Naambordensite is uitstekend.

 

Voor meer informatie : https://www.denaambordensite.nl