Teruglink
Image default
Bedrijven

laat uw huis opvallen

Erg leuk hoor uw standaard dak, past goed bij uw standaard huis en standaard leven. Maar lijkt het u dan niks om iets te doen aan deze ordinaire levensstijl? Zou u niet willen opvallen en er voor zorgen dat mensen uw huis aandachtig bekijken als ze langslopen? Zo niet, dan is deze tekst niet voor u en dan kunt u beter maar weer verder gaan met uw standaard leven waar nooit iets opvallends zal gebeuren. Maar als u wel wilt opvallen, waarom neemt u dan om te beginnen geen rietendak?

Een dak van riet zal er voor zorgen dat uw huis extra opvalt, ziet er erg mooi uit en brengt koelte in de zomer en warmte in de winter, dit komt door de isolerende werking van riet. Door deze isolerende werking hoeft de verwarming ook minder lang en hoog aan te staan wat weer beter is voor het milieu.

heeft u ooit wel eens een rietdekker gezocht? Dan heeft u waarschijnlijk gezien dat er enorm veel aanbod is in dit vak. Maar ik zal u vertellen, bij geen één van deze bedrijven zal de ervaring het zelfde zijn als bij rietwerk. Dat komt door de extreme precisie en tijd die wij besteden aan het leggen van dit type dak. Wij zorgen er namelijk voor dat u 100% tevreden bent met uw dak. Als dat niet het geval is blijven wij net zo lang op locatie werken aan uw dak totdat u echt kan zeggen dat u tevreden bent.

Na het opstellen van de offerte moet u een bouwvergunning aanvragen bij uw gemeente. Daar helpt rietwerk wel mee, zij hebben namelijk veel ervaring in het aanvragen van dit soort vergunningen. Logisch ook, want met al meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies wat we moeten doen om u het dak te geven wat u graag wilt.

Voor meer informatie : https://www.rietwerk.nl/